Nie wiem dziewczyny, co Wy wypisujecie, bo ja gdzie nie wejdę, to mi się wydaje , że u każdego cieplej niż u mnie i rośliny bardziej rozwinięte - migdałki kwitną, szachownice, pigwowce - u mnie to jeszcze w pąkach, ale co tam, grunt, że wiosna
Maria dzięki, to już razem się modlimy ( no wiecie, żeby mrozu nie było)
Dorota witaj , dziękuję za miłe słowa. Ja pewnie między różami tak naćkam, że będę róż wypatrywać
Ewcia szachownice masz śliczną wiem, o trawniku cicho sza, tak ma być, uwierz, że kwiat magnolii nie jest za piękny i podgniwa, na zdjęciach nie widać
Cześć Ania witam Cię gorąco, dziękuje za odwiedziny i Twoje słowa i pozdrawiam
Asia racja sangwinaria to perełka
Cześć Beata powiem Ci, że też kiedyś bylin nie miałam, ba - jeszcze je likwidowałam. Ale na szczęście coś mi się odkręciło i teraz uwielbiam bawić się nimi, a sama wiesz, jakie to cuda i jak ogród upiększają, łamią jego zieloną monotonię. Myślę, że warto je mieć i czekać , aż zakwitną - radocha jest. A ta pęcherznica to Diable d'or, polecam ją, bo jest cudna, dosłownie, jak na fotce, mam wszystkie odmiany pęcherznicy i ta jest zdecydowanie najładniejsza z czerwonolistnych. Pozdrawiam Cie serdecznie. Żałuję, że nie masz wątku, bo masz piękne krzakulce
Wanda bardzo mi miło, że kawka wypita w moim ogródku, zapraszam i pozdrawiam mocno.
Maria dziękuję. Oj w takim ogrodzie bot, to muszą być okazy
Ania anabuko witaj, prawda , że świdośliwa wypasiona? A w tamtym roku sadzona
Jadzia e- babko wielkanocna zaraz, że bogato, to się uśmiałam, że wiosna zachwycająca to się zgadzam
Małgosia no co Ty - ciągle coś poprawiam i przenoszę, kombinuję, obmyślam, porady ogrodowe uwielbiam i wszystkie z pokorą przyjmuję. I uwierz, że nie jest u mnie szybciej o 2 czy 3 tygodnie, więcej kwiecia mają w zachodnio-południowej, buziaki dla Ciebie i Twojego niebieskookiego.
Ania Słodka dziękuję kochana, Twoje oko nie pominie żadnego szczegółu, dobrze, że to tylko zdjęcia
Pozdrawiam Was kochani, słoneczko próbuje się przebić

, ale coś cienko mu idzie

Pozdrawiam, Iwona.