Jesień i zima u babci w ogródku -zapraszam:)
Re: Jesień i zima u babci w ogródku -zapraszam:)
Witaj Jadziu
Słuchaj córki bo ona chce jak najlepiej dla Ciebie.Wyjść jeszcze zdążysz. U mnie śnieg pada. ale wiatr go rozgarnia więc w jednym miejscu jest a w innym brak

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I dla Ciebie Jadziu miłej i pogodnej niedzieli 

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Jadziu miłej niedzieli

U mnie trochę śniegu leży a dzisiaj lekko śnieżek prószy.
-
Gosiu dziękuje.Teraz czekam na Maje w ogrodzie.Bardzo lubie programy ogrodnicze ,podglądać cudze projekty i oczzywiście to co cieszy najbardziej rośliny. 
Ewunia7- dziękuje.Niestety ,śniegu jak na lekarstwo ,pokazują mazowsze w śniegu.Mam nadzieję ,że i u mnie popada.

Ewunia7- dziękuje.Niestety ,śniegu jak na lekarstwo ,pokazują mazowsze w śniegu.Mam nadzieję ,że i u mnie popada.

- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Miłej niedzieli.
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
U mnie też trochę popaduje i go przybywa na rabatkach ,nawet iglaki ładnie się za bieliły ..
Teraz nawet słoneczko wyszło , miłego spaceru w niedzielne popołudnie ..
Teraz nawet słoneczko wyszło , miłego spaceru w niedzielne popołudnie ..
Jadziu ,to z Ciebie szczęściara jak masz możliwość polepszenia sobie internetue-babcia pisze: Tija- mamy ten sam problem ,wszystko się zawiesza.Córka mówi ,żebym kupiła sobie lepszy internecik .
.

Miłego dzionka , uważaj na siebie

-
Biedroneczko-też czekam już ,ale nie ma śniegu
pogoda nawet dobra ,bo tylko-5 i nie ma wiatru.Zobacze.
Dziękuje za odwiedziny
Maniusika-Janko-jż wróciłam ,było ładnie,ale bez
.Teraz oglądam tvp1 o ptakach i podglądam koleżanki z fo .
tIJA-Elu- ja na internecie się nie znam. Córka też nie,wręcz nie cierpi komputerów ,woli książki czytać jak ma wolne ,ale pytała w Orange i zasięg mają dobry.Problem w tym, że mój blok jest zastawiony kolejnymi budynkami i do tego parter więc zasięg ginie z byle powodu.Córka może coś weżmie na próbe , ale raczej to nic nie da, podobnie jak u Ciebie.
Miłej niedzieli

Dziękuje za odwiedziny

Maniusika-Janko-jż wróciłam ,było ładnie,ale bez

tIJA-Elu- ja na internecie się nie znam. Córka też nie,wręcz nie cierpi komputerów ,woli książki czytać jak ma wolne ,ale pytała w Orange i zasięg mają dobry.Problem w tym, że mój blok jest zastawiony kolejnymi budynkami i do tego parter więc zasięg ginie z byle powodu.Córka może coś weżmie na próbe , ale raczej to nic nie da, podobnie jak u Ciebie.
Miłej niedzieli

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu widzę że temat internetu się rozwinął , ja miałam z plusa i kłopot okropny i na dodatek limitowany
teraz mam bezprzewodowy, zamontowaną antenkę na zewnątrz budynku, zasięg z masztów antenowych , abonament 50 zł miesięcznie i bez limitów może czegoś takiego poszukaj

teraz mam bezprzewodowy, zamontowaną antenkę na zewnątrz budynku, zasięg z masztów antenowych , abonament 50 zł miesięcznie i bez limitów może czegoś takiego poszukaj
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Też miałam słaby zasięg w plusie i miałam zmienić ale polatałam z komputerem po pokoju i udało się pracuje normalnie .. Ale jak skończy się umowa to tez zmieniam na ten bez limitów , bo i tak ciągle przekraczam i dopłacam .. Więc jak masz okazję to szukaj w swojej okolicy operatora z takim oprogramowaniem ..
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu
, piękne ujęcie waszki.
Na dworze zimno chociaż na ten nadchodzacy tyfdzień zapowiadają lekkie ocieplenie, ale dobre i -8 niż -17. Mam nadzieję że mrozy -30 stopniowe nie przyjdą bo niestety ale moze to być koniec dla pewnych roślin. A tego to ja bym nie chciała. Piękne zdjecia tulipanów, floksów, wierzę że będziemy się cieszyć z ich we własnych ogrodach. Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę

Na dworze zimno chociaż na ten nadchodzacy tyfdzień zapowiadają lekkie ocieplenie, ale dobre i -8 niż -17. Mam nadzieję że mrozy -30 stopniowe nie przyjdą bo niestety ale moze to być koniec dla pewnych roślin. A tego to ja bym nie chciała. Piękne zdjecia tulipanów, floksów, wierzę że będziemy się cieszyć z ich we własnych ogrodach. Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadzieńko!...
Fotki z chryzantemkami są powalające.
Uważaj na siebie...wiosna tuż, tuż...choć mróz na razie tęgi.
Ja mam internet z neostrady...problemu żadnego od kilku lat, nawet przy zafiksowanej pogodzie!Pozdrawiam serdeczne!

Uważaj na siebie...wiosna tuż, tuż...choć mróz na razie tęgi.
Ja mam internet z neostrady...problemu żadnego od kilku lat, nawet przy zafiksowanej pogodzie!Pozdrawiam serdeczne!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
Uleńko- tak zrobie,ale najpierw coś na rozpoznanie.Proponowali nam Polsat,ale zobaczymy.Córka wraca wieczorem do domu ,więc wszystko zamknięte .Jak będzie miałe wolne to trzeba skoczyć i pogadać co i jak.
Sylwia- też sie obawiam ,w końcu taki mróż to i wiekowe drzewa kładzie na śmierć ,a co dopiero małe rośliny.
Janeczko-Plany mamy,ale zobaczymy.Sąsiedzi też mają jakieś bez limitów i też narzekaja .Myśle,że na wiosne coś pomyślimy.
Bogusiu- neostrada popytam
Sylwia- też sie obawiam ,w końcu taki mróż to i wiekowe drzewa kładzie na śmierć ,a co dopiero małe rośliny.
Janeczko-Plany mamy,ale zobaczymy.Sąsiedzi też mają jakieś bez limitów i też narzekaja .Myśle,że na wiosne coś pomyślimy.

Bogusiu- neostrada popytam

Jadziu jednak wyszłaś na spacerek.Cieszę się że jesteś zadowolona z wyjścia.Ja mam w domku internet Vectry.Na wsi zaś T-mobile to jedyny internet mobilny który w miarę normalnie pracuje na wsi.Plus i inne nawet nie mają tam zasięgu.Zakładać stacjonarnego na wsi, nie opłaca mi się ponieważ nie jestem tam cały czas.