Ogród 2
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród 2
Pomór jest właśnie najgorszy,albo coś się ocali albo nie - ehhh...
muszę poszukać zdjęcia tych moich białych gdzieś miałam.

Sylwuś,ale słodkie masz króliki,kilka lat temu też mieliśmy takie białe ale hodowla się nie powiodła bo samiczka okazała się złą matką i nie karmiła małych.Coraz częściej zastanawiamy się nad tym by znowu zacząć hodować króliki ale tym razem może inną rasę.
- Reniatka
- 100p
- Od: 28 sie 2013, o 14:16
O, jakie słodziaki
.
Moje dzieci kupiły sobie kiedyś królika miniaturkę. Był śliczny, ale z miniaturką nie miał nic wspólnego.A że nasze ówczesne mieszkanie było miniaturką, to niestety musieliśmy się rozstać
Widzę, że lubisz zwierzęta różnej maści i te żywe i te mniej ożywione. Wszystkie są cudne

Moje dzieci kupiły sobie kiedyś królika miniaturkę. Był śliczny, ale z miniaturką nie miał nic wspólnego.A że nasze ówczesne mieszkanie było miniaturką, to niestety musieliśmy się rozstać

Widzę, że lubisz zwierzęta różnej maści i te żywe i te mniej ożywione. Wszystkie są cudne

Pozdrawiam Renia
W moim ogródeczku
W moim ogródeczku
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwuś
ale masz gromadę
. Jakie one są śliczne! Ten z czarnymi oczkami i uszkami jest normalnie śliczniasty. Zresztą wszystkie są pocieszne. Ale nam oczy zamydliłaś. Jakieś sztuczne nam pokazywałaś podczas gdy tam takie żywe kicały 

- Magda30
- 500p
- Od: 10 sie 2013, o 23:32
Sylwuś fajne te króliki najbardziej podobają mi się te białe ,tylko na futerko ich nie przerób 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kiedyś też chowałam króliki ,ale tak jak piszesz pomór, a w dodatku szczury się pojawiły i nie było szans .Co samica sie okociła to zaraz zjawiali się szczury i było po młodych
.Angorki z tymi czerwonymi oczkami śliczne, ale słabowite .Ach Sylwuś jak Ci zazdroszczę tych ślicznych maluchów oby sie zdrowo chowały 

Ale fajne króliki - pokazałam córce, też zachwycona. Mój teśc jeszcze dwa lata temu hodował miniaturki, tak do sklepów zoologicznych. Zaraz się małej smutno zrobiło, że dziadka już nie ma, więc masz uściski od mojej córy i prośbę o zdjęcia futrzaków co jakiś czas.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Sylko będziesz miała fajne zajęcie z króliczkami,są cudowne,marcheweczkę siej kochana bo taką gromadkę wykarmić 

- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Króliczki miłe, śliczne. A co będziesz Sylwia z nimi robiła? Nie mam pojęcia zwyczajnie po co się tyle króliczków kupuje dlatego pytam.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Sylwuniu króliczki śliczne ale to delikatne zwierzaki. 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Gonię ogon ale jestem i ściskam mocno 

- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Sylwuś, przyznam, że królików akurat się nie spodziewałam
Wspaniała gromadka, jaka szkoda, że ja nie mam miejsca na taką hodowlę.. Choć chyba nie potrafiłabym - te słodkie oczy patrzące codziennie na mnie, jak tu je później zjeść
Niedawno rozmawialiśmy z M. czysto hipotetycznie o kurach i stwierdziliśmy, że umierałyby u nas ze starości, a stare koguty piałyby zachrypniętym głosem jak stare nienaoliwione drzwi
Wiadomo - to zwierzęta hodowlane, ale nie potrafię sobie wyobrazić siebie lub M. stojącego nad kurą z siekierką. Niestety bez mięsa nie potrafię żyć
- czy to już hipokryzja czy po prostu jakieś wewnętrzne zahamowania? Zresztą to tylko moje rozważania, bo w dorosłym życiu nigdy nie miałam do czynienia z własnymi hodowlanymi zwierzakami. Być może umiem, tylko o tym jeszcze nie wiem
Jak to mówią - nigdy nie mów nigdy. Pozostaje mi obserwacja kur i indyków sąsiada - uwielbiam "gadające chórem" indyki, jakoś tak zawsze na sercu weselej, gdy latem co rano przechodzę obok nich i obserwuję, jak rosną 

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Sylwuś króliki śliczniusie, zapewne hodujecie na sprzedaż, czy dobrze myślę?
Lubię królika w śmietanie od czasu do czasu jadam bo brat eMa hoduje. Pychotka
Lubię królika w śmietanie od czasu do czasu jadam bo brat eMa hoduje. Pychotka

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ale śliczne futrzaki
też kiedyś miałam, miałam jednego miniaturkę, ale urósł na wielkiego i zamieszkał w klatce na dworze