ANY- byłam dzisiaj w ogródku i też widziałam że wyszły krokusy,oj boję się zimy bo śniegu brak
TERENIU- bananka latem w ogródku ,trzymam a na zimę przynoszę do domu szkoda że nie mogą zimować w ogrodzie
ANIU -figa bardzo smaczna nie gorsza od tych przywiezionych z cieplejszych miejsc na ziemi
AGUŚ - słucham prognoz i chyba nam nie grozi śnieg na święta

Już nie pamiętam kiedy był a szkoda bo wtedy jest urok świąt ale może będzie

to też już weselej
DOROTKO- figi fajne bo swoje i jest z tego jakaś satysfakcja

Spotkanie było bardzo miłe i w takiej scenerii jak w palmiarni ,Ty też pewnie masz podobnie
MARYSIU - figa bardzo słodka i dobra aż byłam zdziwiona i zaskoczona.Miło mi że Ty mnie tak odbierasz i mój uśmiech Cię cieszy
EWCIU-Mewciu- w tym roku mam wielki urodzaj tykw

Aż jedna urosła i stoi sobie w kuchni jako ozdoba
EWCIU-ja właśnie lubię jak takie egzotyki i mam wtedy zadowolenie jak coś mi się uda wyhodować.Daj spokój czasami patrzy się i pisze i nie wpada w oko awatarek
MILENKO-sadzonkę figi kupiłam w ubiegłym roku ,całkiem malutką na giełdzie kwiatowej i to jest już moja 3 figa tamtym poprzednim spadały zielone owoce i rosły drzewa i ta miała być już tą ostatnią no i udało się
ROMCIU- ja lubię zaskakiwać bo byłoby nudnie
IWONKO- tak jak mówiłam pewnie zbiorów wielkich mieć nie będziesz miała a ta łodyga może na zimę zaschnąć
ELUŚ - no widzisz nawet będziesz storczyki hodować ,pewnie Cię polubiły. U mnie też jeszcze kwitną grudniki i to całkiem ładnie jak przystało na grudniki w grudniu. Datury jeszcze kwitną na korytarzu. Elu trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zdrówko
BASIU- mówisz że medal ,no złoty to mogę drapnąć ale kto mi da