pięknie , mój mini mark coś nie chce kwitnąć ale szczęście jego ze choć korzonki puszcza
"Są dwie drogi, aby przeżyć życie. Jedna to żyć tak, jakby nic nie było cudem. Druga to żyć tak, jakby cudem było wszystko." A. Einstein Pozdrowionka ;) // Mariola
Mój Wątek : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=54448" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziękuję MM to sama się dziwię, że zakwitl. Zmarnial w zimie strasznie i myślałam, że zakonczy żywota. Ale wiosną napuszczal nowych korzonkow. Kilka listkow zaczęło karlowaciec, na szczescie nowe są już normalne
Piękności nie wiadomo co ładniejsze MM cudny te języczki CO do Violacea nie dziwię się że się zakochałaś cudna i te kolory I ta vandzia w słońcu piękna
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
Alusia ,Ty sie tam dokladnie wypytaj w poniedzialek o te wandy ,zwlaszcza jak sie je na wiszaco uprawia.A ja wlasnie skonczylam Martuski pierwszy watek ogladac.Uwielbiam go