No patrzcie jakie koleżanki! Ładnie to tak się naśmiewać!
Martuś! Jestem "odrobinkę" starsza od Ciebie, ale dopiero kilka lat temu zmieniłam nastawienie do świata.
Dlatego cieszę się, że choć nie mam budynku gospodarczego to mam duży salon
Ostatecznie jak się kupuje tyle nasionek, to trzeba je gdzieś wysiać
H ostatnio stwierdził, że łatwiej byłoby wysypać cały salon ziemią i zrobić zimowy ogród...
Beatko! Dobra filozofia to podstawa!
Beatko! Tak jak pisze Marta! Zero kompleksów! Ty wiesz jakim jesteś człowiekiem i co sprawia Ci przyjemność! lubisz siać? Siej! Nie lubisz? Renata i Marta wysieją tyle, że starczy dla Ciebie!
Tosieńko! 
Taka liczba to wielka mobilizacja dla mnie! Biorę się za planowanie mojej działki i nasadzeń! Czekamy na Ciebie!
Uprzedzam, że chwilowo żadnego ,,trzepania" nie będzie... no chyba, ze coś by się trafiło...

A w wannie rzeczywiście dziś już przebywałam nawet z użyciem wody i mydła
Ania! Obiad faktycznie w planach, zupkę i ryż już mam to jeszcze ziemniaczki i kurczaczka po hawajsku i będzie! Darowałabym sobie te ziemniaczki, ale H je kocha...
Możesz mi powiedzieć jak się uzyskuje taką silną wolę? Ostatnio spotkałam koleżankę, która wyszła do sklepu tylko z kasą na chleb, coby nie ulec pokusie, a jak mnie zobaczyła, to stwierdziła radośnie Fajnie, ze jesteś pożycz dwie dychy, bo zobaczyłam kilka kwiatków...
Mario! Witaj!

Kolejna fanka wysiewów na pokładzie! Domek by się przydał, ale wolę udawać, że będzie to budynek gospodarczy, coby mój H się nie zraził!

Co do szynkowaru... właśnie w dniu wczorajszym zrobiłam kolejną szyneczkę, a listonosz przywiózł dwa kolejne szynkowary...
Martuniu! Teoretycznie prymulki szybko padają, ale miewam przypadki, że trafiają się wieloletnie. Podstawa, to przesadzić je do innej ziemi! U nas -19 rano, a teraz tylko -13
Beatko! Proszę mi tam mojego blondaska nie przeziębić! I ucałować od Cioci. Kolejne babeczki zrobię dla Niego całe obsypane posypką!
Martuś! My za młode na ciepłe majty! A jaka to okupacja! Radość tylko!

W tłumie ciepło!