Kochana-znasz to powiedzenie " jak się popieści to się zmieści "mamafrania pisze:Dorotko, ze ty masz mniejsce na te wszystkie zakupy.ZazdroszczęMoje jeszcze stoją w doniczkach...
Ile płaciłaś ?nie taniej na forum?colli28 pisze:Kupiłam skromnie 2 szt żurawkijutro mam się dowiedzieć czy będą jeszcze inne:)
Trawkę uszczuplaj kochana ,wiesz jakie fajne rabaty powstają ?mamafrania pisze:Dorotko j ciagle cos pieszczę![]()
![]()
Do tej pory działało, ale teraz się robi ciasno
Powiedziłam Meżusiowi że mam taki problem i już kombinuje jakby mi tu życie ułatwić
![]()
.W końcu co dwie głowy to nie jedna
![]()
i pieszczenie łatwiejsze
![]()
Gdyby nie forum to może przy zdrowszych zmysłach bym została , a tak ,naoglądam się,naczytam i potem u siebie przewracam do góry nogami ,tak dosadzić ,tam przesadzić i ciągle apetyt na to zielonegracha pisze:U Dorotki szaleństwo zakupowe,jak każdy ja też uwielbiam wsadzać nowe roślinki jak jest gdzie,trzeba będzie mężusia więcej pieścić to i miejsce się znajdzie![]()
,jakby człowiek nie był na forum to by nie wiedział
![]()
Bardzo przyjemne-dla nas , dla porfela już mniejmamafrania pisze:Widzicie że ogrodnictwo może być przyjemne ?![]()
![]()
Dobra...od jutra zaczynam głaskaćmamafrania pisze:Może portfel też trzeba wygłaskać, może nie będzie mu tak smutno
No,sama siebie tez podziwiam ...za determinację i dążenie do celu , zobaczyłam i musiałam miećaage pisze:Dorotko podziwiam twoje listy zakupowe
Grażynko jakbyś nie wiedziała ,że możnagracha pisze:Jak to głaskaniem można wiele osiągnąć