Do psów nic nie mam ale szczekania nie lubię

To ja po prostu proponuje połączyć: Zima z Banderasem...a wiosna naszasurvivor26 pisze:I głosuję za tytułem Zima z Banderasem (Wiosna nasza...)
survivor26 pisze:A ja myślalam, że Mariolka naprawdę ruda po nicku i wściekle inteligentnej złosliwości sądząc
Życie jest pełne niespodzianekMaska pisze:No ja tez przyzwyczaiłam się, że Ruda jest ruda i bardzo się u Jagody zdziwiłamdwa razy sprawdzałam czy się nie pomyliłam
![]()
Mariolko miło Cię poznać.
Basia może Banderasa wychowuje, jak skonczy to doniesie o wynikach?lora pisze:Cześć Basiu mam dziś humor pod zdechłym azorkiem...przyszłam co u Ciebie nowego a tu cisza...
...ojHelios pisze: zamiast siedzieć z ukochanym pilotem w dłoni, musi zaspakajać babskie zachcianki ...
Powiem, że tak jakoś nieszkodząco wygląda ten Em. Rozumiem jego chciwość na czytanie ( nie wiem jak bym się czuła gdybym nie mogła
Albo na Baśkę..bo rzeczywiście pokazuje nam tu zdjęcie miłego starszego pana, żądnego wiedzy, odciętego przez niedobrą zonę od cywilizacji, który mimo to i wbrew sobie, to drewno z lasu z narażeniem życia i dobrego imienia pozyskuje, tnie bale, a nawet niedobrą żonę powkurza, żeby poczuła że żyje....Ruda2011 pisze:ra_barbara pisze:
Jeżeli tym stwierdzeniem ładuję kij w mrowisko - hajda trojka - na rudą.