malgocha1960 pisze:Ja w ubiegłym roku miałam cały pokój w donicach z daliami ,a potem te wsadzone do ziemi szybko nadgoniły i w tym sezonie nie bawie się już we wcześniejsze wysadzanie.
Małgosiu mam te same doświadczenie i również canna - owszem liście miała bujne, ale kwiat bardzo późno!
Marysiu mam totalnego doła oprócz różnych rzeczy co się sypią - wali śnieg za oknem i to jaki , a w radio słyszę, że w całej Polsce ma sypać. Tylko amerykanie upierają się że za oknem mam słońce a sypać będzie później. Dziękuje za życzenia
Pietruńciu a wiesz wkurzają mnie Ci panowie co stale ogłaszają wszem i wobec niby własne odkrycia albo ocieplenie klimatu łając wszystkich, że to oni są winni, to że zniosą wiosnę, to ją znów ogłaszają a przecież przyroda jest nie do okiełznania i w nosie ma tychże pseudonaukowców!
Julianno Kochana od rana jestem wkurzona i miotam się wewnętrznie a tu taki Twój wpis i jak ja mogę być wkurzona

jak są osoby które mi taki miód na serce skołatane leją. Bardzo dziękuję Ci za życzenia i serdeczne pozdrowienia
Ja też WSZYSTKIM ODWIEDZAJĄCYM ten wątek i piszącym i tylko czytającym życzę zdrowych, bo to naprawdę jest najważniejsze, ciepłych rodzinnie Świąt Wielkanocnych!
Nie będę wstawiać karteczek i powiększać liter bo potem i tak zostanie to wycięte! Dobrego dnia, żeby Wam się udało go spędzić tak jak sobie zaplanowaliście. Ale wstawię trochę wiosny!
Małgosiu właśnie wysłuchałam, że właśnie ochłodzenie klimatu jest naturalnym zjawiskiem, a dzięki działaniom człowieka w kierunku jego ocieplenia ten okres został przesunięty. I będziemy mieć klimat ja sąsiedzi na północy!
-- 29 mar 2013, o 07:46 --
Milenko to chyba słoneczka w sercu sobie życzmy,

bo na to na niebie nie ma szans, Wszystko mam białe!