aneczka1979 ,
nyna76 ,
Pashmina2006 ,
iwwa dziewczeta moje nasionka posiane rudbekia, jeżówka , pomidorki wszystko ładnie wzeszło , pomidory już przepikowane do większych pojemników ida w górę
plocczanka 
zpraszam częściej do spaceru podziwiać to nie bardzo jest u mnie co (ale staram się

) a co do atmosfery to faktycznie jest tutaj na forum suuuper można i poważnie i na wesoło
cyma2704 
i zapraszam . Co do róż to odziedziczyłam po poprzednich właścicielach z roku na rok coś się uczę jak się z nimi obchodzić, marzą mi się dla nich pergole ale to juz w przyszłym roku stawiamy na działkę jakiś domek, i zagospodarowanie tak jak byśmy chcieli. A co do prac w ogródku to ja jeszcze w " polu" nic nie posiane i nie posadzone ale nasiona już mam ( w samochodzie w bagażniku )
anastazja B moje wysiewy to jedyne te w domu bo na działce ciągle jeszcze nic nie posiane

ta pogoda
Fajerka
sweetdaisy wchodż śmiało i zapraszam częściej

a nazwa użytkownika pochodzi od imion moich córek Zuzia i Ola i stąd skrót "Zuzola"
MoniaK 
miło się czyta to co piszesz

z natury jestem raczej osobą spokojną nie lubiącą jakiś zatargów, kłótni wolę obrócić coś w żart jak komus zrobic przykrośc ale jak ktoś już perfidnie naciśnie na odcisk to ......