Witaj Asiu, na pędraki to Ci może moje kury podeślę? Wygrzebią wszystkie. Śliczna dalia, moje dalie nieudałe jakieś, wysokie krzaki a mają małe kwiaty i już zasiliły kompost.
Niestety w zeszłym tygodniu wszystkie Dalie mi pomarzły i zrobił się autentyczny koniec lata ! Szkoda, bo mogły jeszcze kwitnąć, tym bardziej, że miały pąki kwiatów...
Różne zdjęcia...
Jednak świerk nie będzie "parasolem", w tym roku zdecydował się na "czubek"
Asiu właśnie przeglądałam swój wątek i pomyślałam o tobie
Kolorowo jest u ciebie u mnie juz większośc kwiatów przekwitła chociaż dalie nie dają za wygraną i kwitną wciąż, aż szkoda wykopywać.
A co to zaroślinka na przedostatnim zdjęciu ta różowa? Wrzos ? Czy sie mylę???
Kasiu, Jolu
Kasiu, nie mylisz się ! tak to wrzos, pieknie się prezentuje o tej porze roku. Jolu aksamitki bardzo lubię i jak widać to wdzięczne kwiatki dla aparatu fotograficznego
Asieńko, fajne i ciepłe zdjęcia. Aż mi się zatęskniło za "sezonem". Choć mój już dawno zamknięty, to chyba zaczynam już tęsknić. Sama się sobie dziwię. Przecież w ostatnich dwóch latach tęsknota pojawiała się w końcu grudnia. W styczniu to już po nocach się działka śniła. A teraz w październiku? Jak ja biedna przetrwam dobre pół roku? Piękne dalie. Świerk zrobił Ci niespodziankę.