Dorota71 trochę spóźniona, ale jak nie nawali to już zostanie z nami
malgocha1960 tak w takich sklepach trzeba dobrze się orientować zazwyczaj pracownicy nie wiedzą nic na temat rośliny. Więc tak jak mówisz laptop i szybki opis
bwoj54witaj niedzielnie Dziś pogoda w kratkę choć muszę przyznać, że teraz się troszkę wyklarowała i słońce pięknie świeci
Ewciu u mnie od rana słonko ,ale śnieg zalega w ogrodzie .Moja jedyna róża zakupiona w tym roku ,już przebywa w donicy na powietrzu ,na noc zabieram do pomieszczenia .Czuć wiosnę w powietrzu .
Renata1962, Dorota71, ewa_rozalka, Dziękuje bardzo wasze słoneczka do mnie dotarły! Dziś piękny słoneczny dzionek cieplutko, aż wyszłam do ogrodu w samej bluzie i na słoneczku było bardzo miło Już widać, że wiosna nadchodzi wszystko w pękach
Jeszcze nie brykaj, ja się marcową wiosną załatwiłam na cacy Po miesiącu dopiero się wykurowałam i teraz będę chuchać na siebie
Rano śnieżyca, słońce po południu-przeplata
iwona0042 przepraszam, nie wiem jaki mogłam pominąć mojego stałego gościa Na przeprosiny posyłam Ci i dużo bo u mnie śnieg wali, światu nie widać i zimno
ewamaj66 już nie pobrykam śnieg i zimno tylko nadzieje sobie zrobiłam, że może w końcu się ociepli
Kriss1515 wczoraj tak, dziś nie
julianna już nie ma czego zazdrościć zimnica okrutna i śnieg