Agatko u Ciebie taka masa pięknych i zadbanych kwiatów na parapetach, że absolutnie nie masz czego zazdrościć.... to Tobie można zazdrościć
Aniu nie , nie choćby nie wiem jak mi się podobały krzaczorki, to nie mam miejsca, żeby je posadzić. Bardzo dziękuję Ci za pamięć i propozycję

W czasie zakładania ogródka ukorzeniałam mnóstwo krzaczorków i iglaczków i pozostał mi wielki sentyment do tego....Uwielbiam śledzić postępy w ukorzenianiu ....
Ewuniu dziękuję Ci bardzo, cieszę się, ze podobają Ci się moi domowi ulubieńcy

Moje to też najzwyklejsze hybrydy, nie mam żadnych storczykowych perełek..... ale takie lubię najbardziej
Urszulko witaj
Faktycznie troszkę mam tych roślinek upchanych i już naprawdę koniec z dosadzaniem...... no prawie koniec

Bo kilka roślinek czeka na podmianę.... ale to na zasadzie coś, na miejsce czegoś innego
Twój ogródek jest elegancki i piękny.... mój troszkę taki bałaganiarski ....
Co do krzewuszek...... ja mam 2 krzaczki tej samej odmiany..... jak tylko zakwitną od razu pobiegnę wąchać.,....... bo bardzo jestem ciekawa czy pachną
Ja Ciebie również serdecznie pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Kasiu bardzo dziękuję Ci za takie miłe cieplutkie słowa

.... ja najlepiej się czuję w takiej kipiącej roślinności z całą masą barw . Bardzo mi miło, że i komuś innemu się to podoba
Edytko u mnie storczyki wyparły większość roślin z domu..... parapety są przeznaczone tylko dla nich. Pozostały kwiaty, które mogą stać w innych miejscach. Obok storczyków królują paprocie, bo te uwielbiam od zawsze i mam dla nich fajne miejsce...... metalową kratę zastępującą ścianę na klatce schodowej

Nie mam nowych zdjęć, ale gdzieś powinnam mieć stare zdjęcie jeszcze sprzed remontu....zaraz popatrzę

No i poza tym kilka różnych dracen, które mogą stać na podłodze

Jest jeszcze skrzydłokwiat, begonie, aloes, kilka kalanchoe i kilka doniczek guzmanii..... ale te też będą oddane ...
Aniu dziękuję kochana za takie cieplutkie słowa, aż nie wiem co odpowiedzieć, bo naprawdę mnie przeceniasz

Bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje fotki, kocham robić zdjęcia i to bardzo cieszy, że komuś cię podobają
Jadziu Twój storczyk jeśli ma paki to w końcu zdecyduje się zakwitnąć, takie czekanie też jest fajne

A znasz jego kolor, czy to będzie niespodzianka ???