Mam kilka takich "wypasionych " hiacyntów , po dzisiejszym dniu powinny być już rozwinięte , muszę jutro je sfotografowaćmonimg pisze:ale te hiacynty mają ogromne pączusie
pewnie już kwitną? Moje jeszcze połowa tego co u Ciebie.

Mam kilka takich "wypasionych " hiacyntów , po dzisiejszym dniu powinny być już rozwinięte , muszę jutro je sfotografowaćmonimg pisze:ale te hiacynty mają ogromne pączusie
pewnie już kwitną? Moje jeszcze połowa tego co u Ciebie.
I dobrze,bo ja już w ogóle bym od monitora nie odeszłaasia2 pisze:Szkoda, że jeszcze nie wymyślono netu z zapachem.... to by dopiero była uczta dla nosa!
Nie zmarzły,u mnie też dopiero kilka wychodzi,a mam ich trochęmamafrania pisze:Dorotko, bardzo efektowne zakupy poczyniłaśi tak ładnie wszystko posadzone.Ja jeszcze chwilkę muszę z tym sadzeniem poczekać.Może to i lepiej , bo jak mi się koncepcja zmieni, to nie będe przesadzała
![]()
Czekam niecierpliwie na hiacynty i na hosty.Te drugie jakoś wcale nie wychodzą.Czy one tam są , czy zmarzły?
Co roku coś dokupię ,a chciałabym więcej i więcej...ale nienasycona jestemasia2 pisze:Masz niesamowitą obfitość wiosennych kwiatów! Podziwiam.
A różowy jaki slicznyjarzebinka82 pisze:Piękne fotki! Biały szafirek (mus jest mieć!), ułudka, jasnota, brunnera... hmm wszystko to jeszcze daleko przede mną
! Pozdrawiam cieplutko!
No bo zasuwa ta wiosna,chce odrobić miesięczne zaległości ,szkoda tylko ze wszystko krótko będzie kwitłoaguniada pisze:Dorciu, jak i reszta Wielkopolanek, wiosnę masz piękną i niezwykle zaawansowaną - podziwiam!
Chyba cos jest z ciśnieniem,bo jestem senna i ogólnie do d..., ale myślę że jakby mi ktoś powiedział że mogę juz iść na działkę od razu forma by wróciłacolli28 pisze:Witaj Dorciujak dzisiejsze samopoczucie u mnie kiepsko ciśnienie spada i źle się czuje od rana