iwona0042 
dziękuję, to mój skarb.
ewa_tuli oj fajne, fajne.
Maska zakwitnie, zakwitnie. Moje z nasionek po siedmiu latach zakwitly. Na wystawę zabralam swoje kurki. Teraz na weekend zabieram je na kolejną wystawę, tym razem do Szczecina, dotąd nie wystawialam, ale zostalam "zmuszona" przez prezeski związków. I chwala im za to, bo się okazalo, że mam naprawdę ladne i czysto rasowe kurki. Co do modela, to na razie uwielbia gdy robię mu zdjęcia.
labka1 to hurtownia kwiatów żywych i sztucznych. Lubię tam kupować na stoisku z przecenami. Placisz grosze a potem po odhodowaniu masz cudne roślinki. Troszkę wynioslam

sobą bym nie byla, jakbym tak nie zrobila. A dzień byl naprawdę cudowny!
wielkakulka u mnie echmea urodzila dzieci, teraz czekam na kwiaty.
katharos ceny nie byly takie zle. Zdjęcia golębi mam z wystawy, nie wiem, czy Was interesuje, jakby co mogę wstawić w wątek hobbystyczny.
korzo_m ja mam jakieś póltorej godziny drogi, ale warto.
bwoj54 koniecznie musisz się wybrać. My pól dnia tam byliśmy i wszystko w kólko oglądaliśmy.
takasobie to normalka, bo za blisko masz, jakby dalej bylo, to byś częściej jechala.
wielkakulka dokladnie jak ogród botaniczny! Cudowne miejsce.
doromichu dziękuję w imieniu synusia. Hurtownia typowo dla nas.
Wairatek na punkcie kwiatów.
Dziękuję, że do mnie zaglądacie. Szlag trafil mi śledzika, więc pomalu odnawiam wszystko. Do wszystkich zajrzę, obiecuję.
Kochammmkwiaty kochana on już ma świra jak mamusia. I sam swoje kwiatki przesadza i się nimi opiekuje. Ja ręki do tego nie przykladam. Uczy się odpowiedzialności. Nie podleje - uschnie.