Zrobiłam swoją pierwszą i drugą prezentację. jedyny problem jaki mam - nie potrafie zmienic koloru czcionki - dotyczy zwykłego tekstu na slajdach. Nie widze w swoim starym "power poincie" takiej ikonki, nie ma tego też w plik, edycja, widok, wstaw format, narzędzia,..., po prostu nie ma....kto wie jak zmienić kolor literek???
Prezentacji tez muszę się nauczyć ale ciężko mi idzie poćwiczę i tez dojdę jak Ty Aniu szybko Ci idzie .Czytałam świetna Pania masz na zajeciach tez wole prostym zrozumiałym językiem niz encyklopedycznym żargonem ,że co trzecie słowo chwytasz o co chodzi .
Beatko - Pani jest super, dużo więcej pamietasz, bo lekko się słucha. Nie przymuszam się do notowania. Na niektórych wykładach - naukowym językiem wygłaszanych - przepisuje slajdy wyswietlane przez doktorów żywcem - słowo w słowo - nie ma czasu na słuchanie wyjaśniej, a nauka tego graniczy z cudem. Tu rozumie wszystko - i jeszcze sie posmieję - jestem zachwycona.
Co do prezentacji - wczoraj siadłam koło 15 i zrobiłam 2 prezentacje. Jedna ma 14 slajdów, druga 24 slajdy. To był mój pierwszy raz, zupełnie pierwszy - nigdy nie widziałam jak ktos robi prezebtacje - więc sądzę, ze nie jest to talkie trudne, skoro da się samemu opanować.
No kochana ale musisz troszkę przystopować. Za szybko żyjesz. Baterie w końcu się wyczerpią i nie daj Bóg jakaś deprecha Cię dopadnie. Zrób sobie czasami przerwę, weź herbatkę owocową, usiądź i po prostu myśl o wiośnie.
Wiem, że ciężko znaleźć pół minutki dla siebie, ale się postaraj.