Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Witaj Grażynko :wit
Widze, że twójego ogrodu burza nie oszczędziła
Przykro mi ;:168
Wiśnie da się jeszcze uratować?
Stół super :tan
Wczoraj byłam w A. są takie przeceny mebli ogrodowych ;:oj Chciałabym sobie dokupić krzesła i leżak, ale na kase musze poczekać do końca przyszłego tygodnia.....oby jeszcze coś zostało ;:173
U mnie leje od rana...........a u ciebie?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Reniu u mnie dzisiaj dalej zapowiadają opady i grad :roll: Normalnie jakaś załamka... Wiśnie spróbuję wsadzić, może się przyjmie, zobaczymy.
Reniu to było jak koniec świata miałby nastąpić :shock: Właśnie się chmurzy i zastanawiam się czy w tym roku wyciągnę basen ;:224
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Oj Grażynko jak przykro jest czytać o szkodach w ogródku, mam nadzieję że roślinki uda się uratować ;:215
Stół bardzo ładny ;:172 ja szukam małego drewnianego stoliczka na balkon i nie mogę nic namierzyć ciekawego ;:219
Ja wczoraj szłam do ogrodniczego po środek na grzyba i wyszłam z goździkiem - nie mogłam się powstrzymać ;:306
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

U mnie wczoraj przeszła burza z gradem. Jak tak dalej będzie, to wszystkie w ogrodach będziemy miały baseny :;230 Z ogórków w tym roku będą nici :(
Trzymam kciuki za wiśnie. Zapomniałam napisać, kompozycje donicowe super :D
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kochana przykro mi z powodu strat...pogoda nas nie oszczędza.
Stół super ;:333 zarazem solidny a z drugiej strony delikatny...dobry wybór ;:333
Ściskam mocno i oby zapowiedzi poprawy od czwartu pogody w końcu okazały się faktem ;:168
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, współczuję wczorajszej nawałnicy... mam nadzieję, że większych - poza wisienką - strat w ogrodzie nie znajdziesz i uda się sprawnie posprzątać bałagan wywołany przez burzę z gradem... Trzymaj się! ;:168
Świetny wybór z tym nowym stołem... prezentuje się elegancko!
Strasznie podoba mi się kompozycja w drewnianej donicy z turzycą i stokrotkami afrykańskimi w roli głównej ;:167
Dobrego dnia!
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Współczuję strat w ogrodzie ponawałnicowych , zwłaszcza wisienki.
Piękna kolekcja żurawek, najpiękniejsze wg mnie: jasna z latarka w tle i druga z funkią za plecami, też jasna. Jakbyś kiedyś dzieliła... ;:196 .
Stół rewelacyjny i bardzo praktyczny. Teraz żałuję, ze kupiłam ze szklanym blatem ;:124
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wszędzie te burze,zalania, gradobicie ;:oj Żeby się to już skończyło.
A moge zapytać o sttół? Gdzie kupiłaś i za ile? Jestem "na kupnie",więc byłaby wdzieczna :D
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Moniczko no niestety pogoda nas nie rozpieszcza a to przecież taki piekny czas, wyczekiwany... Wiesz jak szukałam swojego stołu natknęłam się w Praktikerze na piękny maluteńki stolik biały z tłoczonymi kwiatami w zestawie z dwoma krzesłami, cudeńki był ;:167 Zmieściłby najwyżej 2 kawki :lol: Cudaśny.
Reniu nie chcę mieć basenu z deszczówki ;:185 Wolę taki rozkładany... Czy ogóki są faktycznie w takim kiepskim stanie?? Może da sie ich wskrzesić ;:196 Trzymam kciuki ;:333 Cieszę się ,że podobają Ci się donice ;:196 Miłego dnia Reniu!
Aguś witaj ;:196 Stoł też mi się bardzo podoba bo jest przede wszystkim praktyczny... i ma swój urok, tylko z czasem muszę dokupić krzesełka ale to drogi szpas więc na razie sobie odpuszczę, te obecne krzesła są bardzo mocne więc szkoda mi ich... po prostu.. No niestety pogoda daje w kość ale pocieszam się, że to nic w porównaniu z problemami innych :uszy Posprzątam i będzie ok ;:333 Tragizowanie nic nie w tym przypadku, trzeba zakasać rękawy i do przodu... Poprawa pogody, hmmm troszkę trudno w to uwierzyć...
Aguniadko witaj! Wiem, że ludzie mają większe problemy więc nie staram się tego brać do siebie, dobrze, ze tylko takie straty...co prawda nie za przyjemne ale trudno.. zresztą też nie masz wesoło ale musimy sobie radzić bo innego wyjścia po prostu nie ma. Dziękuję za wsparcie, to bardzo ważne! Cieszę się, ze stół Ci się podoba, dziękuję ;:196 Ta kompozycja z białymi stokrotkami- uwielbiam ją, początkowo miały być w dwóch donicach ale nie było tyle sztuk i tam trafiły werbeny ;:173A jak u Ciebie na froncie? Lecę czytać ;:65
Marzenko jak tylko będę w stanie ich rozsadzić to na pewno dam Ci znać ;:196 Myślę, że stół się sprawdzi bo w zasadzie nie wiem co musiało by się stać żeby go trafiło ;:306 Tak masz rację chyba ze szkłem jest już troszkę gorzej, ale trzeba cieszyć się ze wszystkiego co się ma ;:196 Nie żałuj, bo to nic nie da.... ;:168 Miłego dnia Ci życzę pomimo takiej aury ;:168
Aniu witaj.. stół kupiłam w Prakikerze, bo teraz jest promocja 499 zł, i uważaj bo w innej sieciówce ten sam kosztował 736 zł, więc można popłynąć....
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj Grażynko. Czytam ze u Ciebie masakra pogodowa. Tyle ogrodowych strat :( Przykre.. wiśnie wsadź. Skoro wyrwana z korzeniami to może coś jeszcze z niej będzie. Stół fantastyczny. Widać że solidny. Oby już taka nawałnica Cię nie nawiedzała.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Hej Madziu ;:196 Dzisiaj też nie jest za ciekawie i nie wiem czy uda mi się po południu posprzątać ten bajzel :roll: Cieszę się, że stół Ci sie podoba :heja Mam w końcu na czym postawić kawusię ;:167 ;:215
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

No a tymi truskawkami to dopiero ochoty narobiłaś :D
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Ja też uwielbiam truskaweczki ;:167 zresztą chyba jak każdy :lol: Częstuj się... ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Macha do ciebie truskawkowy potwór :wit
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś to potworków jest już 2 :wit :wit U mnie leje - dla odmiany ;:306 chyba nici ze sprzątania ;:222
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”