Moniczko no niestety pogoda nas nie rozpieszcza a to przecież taki piekny czas, wyczekiwany... Wiesz jak szukałam swojego stołu natknęłam się w Praktikerze na piękny maluteńki stolik biały z tłoczonymi kwiatami w zestawie z dwoma krzesłami, cudeńki był

Zmieściłby najwyżej 2 kawki

Cudaśny.
Reniu nie chcę mieć basenu z deszczówki

Wolę taki rozkładany... Czy ogóki są faktycznie w takim kiepskim stanie?? Może da sie ich wskrzesić

Trzymam kciuki

Cieszę się ,że podobają Ci się donice

Miłego dnia Reniu!
Aguś witaj

Stoł też mi się bardzo podoba bo jest przede wszystkim praktyczny... i ma swój urok, tylko z czasem muszę dokupić krzesełka ale to drogi szpas więc na razie sobie odpuszczę, te obecne krzesła są bardzo mocne więc szkoda mi ich... po prostu.. No niestety pogoda daje w kość ale pocieszam się, że to nic w porównaniu z problemami innych

Posprzątam i będzie ok

Tragizowanie nic nie w tym przypadku, trzeba zakasać rękawy i do przodu... Poprawa pogody, hmmm troszkę trudno w to uwierzyć...
Aguniadko witaj! Wiem, że ludzie mają większe problemy więc nie staram się tego brać do siebie, dobrze, ze tylko takie straty...co prawda nie za przyjemne ale trudno.. zresztą też nie masz wesoło ale musimy sobie radzić bo innego wyjścia po prostu nie ma. Dziękuję za wsparcie, to bardzo ważne! Cieszę się, ze stół Ci się podoba, dziękuję

Ta kompozycja z białymi stokrotkami- uwielbiam ją, początkowo miały być w dwóch donicach ale nie było tyle sztuk i tam trafiły werbeny ;:173A jak u Ciebie na froncie? Lecę czytać
Marzenko jak tylko będę w stanie ich rozsadzić to na pewno dam Ci znać

Myślę, że stół się sprawdzi bo w zasadzie nie wiem co musiało by się stać żeby go trafiło

Tak masz rację chyba ze szkłem jest już troszkę gorzej, ale trzeba cieszyć się ze wszystkiego co się ma

Nie żałuj, bo to nic nie da....

Miłego dnia Ci życzę pomimo takiej aury
Aniu witaj.. stół kupiłam w Prakikerze, bo teraz jest promocja 499 zł, i uważaj bo w innej sieciówce ten sam kosztował 736 zł, więc można popłynąć....