Mój Raj
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj
Babcia z dziadkiem -rewelacja , takie figurki mogłabym mieć
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To słynna babcia z dziadkiem, czyli Grazia z mężem za kilkadziesiąt lat

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani odwiedzający mój wątek
,wczoraj do nocy byłam na działce robiłam nową rabatę na rośliny cieniolubne ,najgorsze że za bardzo nie mam co na niej posadzić, dostanę jutro trawy od Alinki owies wiecznie zielony ,rozplenicę japońską i trawę Red,pewnie żadna z nich tam nie pasuje ,mam dostać wkrótce paczuszkę od Mariusza może z niej coś wybiorę albo dokupię .
Figurki dziadka i babci mają swój urok ,marzeniem jest dożyć takiego wieku

Figurki dziadka i babci mają swój urok ,marzeniem jest dożyć takiego wieku

- gracha
- 1000p
Wczoraj posiałam w namiocie astry tak przy brzegu co by nie przeszkadzały ,oczywiście poinformowałam mojego m o tym żeby uważał na nie ,niestety dzisiaj jak poszłam po południu na działkę to myślałam ze mnie krew zaleje , M szykował namiot pod pomidory i rozgrabił moje nasionka ,chyba będą astry rosły po całym namiocie ,niestety skleroza postępująca,
pocieszyła mnie moja mała forsycja , która pierwszy raz obsypała się pięknym kwiatem

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Kilka dni temu, zanim pokazałaś to zdjęcie z dziaduszkami, mówiłam do swojego męza że tak bym chciała właśnie 

- eliszka60
- 200p
- Od: 3 paź 2011, o 16:59
Grazka,oni tzn. faceci tak mają.Albo coś rozkopią albo wykoszą z niewinną miną.Mój T. uczepił się żeby wykopać z trawnika hortensje bo co to za badziew,że nie kwitnie itp. teksty.Obroniłam ją prawie własną piersią 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Grażynko!...
... mój eM to jak weźmie piłę spalinową w rękę to mi niemal każde drzewo"podgala".
Ostatnio powiedziałam mu,że panoszyć się to może w garażu , a jak będę potrzebowała jego interwencji w ogrodzie to poproszę. Nie obraził się...
Babcia i dziadek na ławeczce super...ale jeszcze nas energia rozpiera ...ja nie zamierzam na razie siedzieć ...
U mnie zachmurzyło się, tak jakby chciało padać...a temp .15C
Pozdrawiam cieplutko!

... mój eM to jak weźmie piłę spalinową w rękę to mi niemal każde drzewo"podgala".

Ostatnio powiedziałam mu,że panoszyć się to może w garażu , a jak będę potrzebowała jego interwencji w ogrodzie to poproszę. Nie obraził się...
Babcia i dziadek na ławeczce super...ale jeszcze nas energia rozpiera ...ja nie zamierzam na razie siedzieć ...

U mnie zachmurzyło się, tak jakby chciało padać...a temp .15C
Pozdrawiam cieplutko!

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- gracha
- 1000p
Witam wszystkich bardzo gorąco
potrzebny jest deszcz na Nasze działki, jest strasznie sucho ,dzisiejszej nocy troszkę tylko popadało ,zamawiam więcej deszczu na moje posiane nasiona,posadzone pory i selery,na poprzesadzane kwiatki,może ktoś ma za dużo deszczu chętnie przyjmę 

- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Zawsze są jakieś usterki.
Znam to. Forsycja bardzo ładna. Rozmnażałaś ją czy kupiłaś gotową sadzonkę?

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Grażynko babcia z dziadkiem
Sezon rozpoczęty ma kto pilnować

Sezon rozpoczęty ma kto pilnować

- gracha
- 1000p
Zamówienie moje na deszcz zostało zrealizowane,tylko zrobiło się cho..... zimno,nigdy nie ma tak jakby się chciało,w bloku znowu zaczęli palić w centralnym,no i dobrze bo byśmy zamarzli,w sumie jest przyjemnie , przyjechałam z pracy rowerem zmarznięta jak nie wiem co,zjedliśmy obiad ,zarobiłam drożdżowiec , syn wyjechał do pracy grać na weselu,współczuję młodym takie zimnisko ale pózniej się ogrzeją
,ja na swoim kompie z Wami ,mój M na drugim kompie łowi ryby i sobota leci .
Urszulko deszczu dla Ciebie nie zdążyłam złapać bo jak wstałam to już było po
na drugi raz postaram się lepiej
Krystianie malutkie drzewko forsycji dostałam od dobrego sąsiada z działki,bardzo dbałam o nie i odzwieczyło mi się pięknym kwieciem z czego jestem bardzo zadowolona
Wiolu z dziaduszkami jest nam razniej na działce

Urszulko deszczu dla Ciebie nie zdążyłam złapać bo jak wstałam to już było po

Krystianie malutkie drzewko forsycji dostałam od dobrego sąsiada z działki,bardzo dbałam o nie i odzwieczyło mi się pięknym kwieciem z czego jestem bardzo zadowolona

Wiolu z dziaduszkami jest nam razniej na działce