Czekając na wiosnę..... w ogrodzie Doroty - cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Czekając na wiosnę..... w ogrodzie Doroty - cz.5

Post »

Dorotko życzę Ci dużo zdrówka, mam nadzieję, ze grypsko szybko pójdzie precz ;:196
Róże wiadomo....przepiękne i wspaniale uchwycone w kadrze :D
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Mam nadzieję, że ozdrowiałe domowe towarzystwo teraz otacza opieką Ciebie :) Bo to już ostatni dzwonek na chorowanie, później szkoda czasu, wiosna, ogród, sama wiesz...
Ale ta Polka (bo to Polka?) ma pięknie wykrojone płatki...I ja w tym roku będę takie cudo na własne oczy oglądać! :)
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Dorotko, ja dalej "studiuję" Twój wątek. I bardzo się z tego cieszę, piękne zdjęcia robisz. A Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
mariusz732
50p
50p
Od: 25 lip 2011, o 13:49

Post »

O nie trafiłam znowu do cudnego ogrodu, muszę przejrzeć wszystkie Twoje linki, bo troszkę tego jest:) Też uprawiam trochę kwasolubnych- to moja ulubiona grupa roślin, ale na tak malutkiej powierzchni trzeba się ograniczać do ilości roślin. W planach w dalekiej przyszłości chcę kupić wiekszy kawałek ziemi najlepiej w lesie bym mogła rozwijać swą pasję.Jest takie ogromny wybór różaneczników w chwili obecnej. Pozdrawiam i do zobaczenia:)

Ala
zapraszam do swojego małego ogrodu

Działka Ala
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Dziewczynki, wreszcie i do nas doszła prawdziwa odwilż. Śnieg znika szybko, dziś nawet pokazały się skrawki trawnika.
Moniko, tak ta pierwsza biała to właśnie Ledreborg. Jestem zachwycona tą róża, zastanawiam się nad dokupieniem następnej. Bardzo obficie kwitła w tym roku.

Marta, strzał w 10. To Polka ;:108 Kwiaty są przepiękne, choć samym pokrojem róży jestem trochę zawiedziona. Wysokie, mocne, mało rozkrzewione pędy z kwiatami na końcach. Chociaż z drugiej strony to jej pierwszy rok. Zastanawiam się teraz jak ja przyciąć, żeby nie narobić szkód.

Zakończę tą część ogrodowych zmagań aby powrócić do was z pierwszymi oznakami wiosny. Mam nadzieje, że to już niedługo.
Do zobaczenia :wit

Obrazek

Obrazek
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Hej DOROTKA :wit u mnie też odwilż na całego ;:138 co to za rózyczka , Mozart :?: lubię takie pustaczki :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”