Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Jolu dbaj o siebie ;:196 słoneczka dużo życzę ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Mike22
200p
200p
Od: 6 lis 2010, o 20:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

lojka 63 pisze: (...) dzisiaj napawałam się wolnością na mojej starej górce cudów tam nie zrobię ale radości z najdrobniejszego postępu jest mnóstwo i gapiłam się chyba z godzinę jak kołowały i nawoływały się żurawie pięknie to wyglądało.
Jolu najlepsza regeneracja to czasem sobie dychnąć od wszystkiego i popatrzeć choćby w niebo na ptaki. Ja na swojej górce też czasem robię sobie przerwę i patrze w niebo, albo na boćki, albo na gęsi, albo na drapieżne ptaki, jak kołują nad okolicą. Czasem przyjdzie łaska i równie szybko zniknie, czasem sarny...
W mieście bardzo, ale to bardzo mi tego brakuje. :wit
salud, amor y dinero
Pozdrawiam - Michał
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Gosiu, Reniu ,Michale witajcie ;:138 ;:196

Gosiu wiem że muszę uważać już pół wieku minęło w pracy też mi to dziewczyny mówią ale jak zobaczę słoneczko i ziemie z trawką to jak kierowca za kierownicą :twisted: wstępuje we mnie i atakuje chwasty :;230 Dzisiaj byłam aż bordowa a jutro to się chyba nie ruszę ale jak my wszyscy jestem zadowolona. ;:138

Reniu będę pamiętać w końcu musimy się kiedyś spotkać jak znalazłam Gosieńkę z środka Polski to i Ciebie znajdę. ;:138 ;:3 ;:3

Michale wierzę że jest Ci z tym bardzo źle ale podziwiam wytrwałości taki kawał drogi to by mnie zniechęcił szukałabym działki do kupienia bliżej i pełnia szczęścia chyba że są jakieś inne przeszkody co bardzo rozumiem a jednak Cię podziwiam. ;:180 ;:138 ;:333

Teraz kochani muszę znikać bo jutro wstaje o 4.00 bo o 6.00 jestem już na kasie.Miłych snów i pięknego dzionka. ;:196 ;:19 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu odezwij się ,co słychać :wit
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Reniu ostatnio nadrabiam zaległości w ogrodzie jeszcze trochę mi zostało żeby posprzątać po zimie już zasiałam troszkę pietruszki bo ona najdłużej wschodzi a ogólnie to jestem zadowolona bo świeci słoneczko i zażywam wolności.Bo dla mnie teraz praca zawodowa to niewolnicza praca.Może jutro zrobię parę fotek ;:138 ;:196
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Jolu teraz jest taki gorący czas dla nas zielono zakręconych. Nadrabiamy opóźnioną wiosnę.Ja jak jestem u siebie na działce to też wszystko bym chciała już zrobić, tylko czasu mam za mało. Miłej nocki i marzeń o ogrodzie. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Julianno dziękuję bardzo Tobie też miłego wypoczynku bo na pewno poszalejesz w ogrodzie więc trzeba nabrać sił.Miałam zrobić zdjęcia ale jakoś mi tak szybko uciekł dzień zaliczyłam kawkę i kielonek winka u koleżanki i skutkiem tego siałam już buraczki do księżyca a sąsiadowi mówiłam że ciemno to nie widać czy krzywo. :;230 Pobuszuję jeszcze troszkę po ogródkach i trzeba spocząć bo jutro skoro świt do ogrodu mam jeszcze wolny dzień. ;:138 :tan ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Jolciu to buraczki już z zaprawa będą ;:oj
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Buraczki z zaprawą też dobre. Maleńkie przyjemności i chwila wytchnienia od pracy na działce też nam się należy. ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Jola,bedziesz miała pewnie majówke wolną to poleż sobie do góry kołami i odpoczywaj,do ogrodu zagnaj młodziez.Wysil sie tylko do pracy jednym palcem,zeby pokazać co maja zrobic.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć kochani teraz ciężko mnie spotkać przy kompie bo córcia uczy się do matury albo ja w ogrodzie.Ale dzisiaj padam wiec jestem Ewcia buraczki posiane a zaprawiłam je winkiem u koleżanki maja być super. :;230 ;:138
Julianno masz rację teraz coraz miej czasu sobie dajemy na zwykły odpoczynek i relaks jak by to była jakaś zbrodnia a to przecież konieczność żeby dalej dobrze funkcjonować .Obiecałam wam dzisiaj zdjęcia ale jakoś za szybko mi ten dzień zleciał może jutro będę na komisji to pewnie grzebanie w ogródku sobie odpuszczę a mam szycie to może chociaż zdjęcia porobię. ;:196
Gosiu te dwa dni mam wolne ale ten środkowy chyba maszeruje do pracy chciałam umówić się z siostrą ale się nie uda miała przyjechać na dwa dni ale jak będę pracować to nie bardzo chce Jak macie wolne to miłego wypoczynku i pięknej pogody. ;:138 ;:3 ;:136
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Wzajemnie Jolu miłego wypoczynku i pięknej pogody. ;:196

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jak mi komputer pozwoli to wklejam kilka fotek mojej wiosny jeszcze nie dawno było tak

Obrazek Obrazek

a teraz jest na szczęście tak już myślałam że nie zakwitnie ale jest

Obrazek Obrazek
pupil mojego syna pozował i nie odszedł aż pozwoliłam. :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jolu pupil Twojego syna jest przepiękny ;:oj
Ja również myślałam, ze forsycja, podobnie jak w poprzednim roku nie zakwitnie, ale zrobiła mi wspaniałą niespodziankę i jest cała obsypana pąkami :D
Awatar użytkownika
marzenaruda
200p
200p
Od: 7 paź 2012, o 11:29

Post »

Witaj Joluś :D
Ja też wsadziłam forsycję, ale dopiero tej wiosny.
Tak, że na kwitnienie, to sobie jeszcze spoooro poczekam.
Pozdrawiam Marzena
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”