Dziękuję Lidzia Moja Medinilla na razie nie kwitnie,ale kocham ją za jej piękne liściory.Kurcze,no nic nowego nie mam,jak nic muszę coś namierzyć,bo tak nie będzie,żebyś tylko Ty cudne nowości dostawała,aż mi się szkoda robi Ale nic straconego już ja coś wymyślę
Dziękuję Henryku Cieszę się ogromnie z jej kwiatuszków.
Kochana toż to przepiękna hojka mam taka od Ciebie ale wiesz ja na wiosnę znaczy po moim studiowaniu będę pukała do Ciebie po nią bo mam malutką i jedną gałązeczunię na niej tylko dwa listeczki i ona chyba się za samotnie czuje więc jej bym chciała towarzystwo jakieś sprawić oj jaką ja listę muszę napisać do Ciebie nie wiem czy to wytrzymasz
Kwiatki Moniki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48522" onclick="window.open(this.href);return false;
"Przyjaciele są jak kwiaty doniczkowe - wymagają regularnej pielęgnacji. H. Jackson Brown[
Pozdrawiam Monika.
kociara pisze:O,oooo widzę Agnieszka (mniodkowa) ze skrętników i fiołków przerzuca się na hoje .
i z grudników - zapomniałaś dodać.
nie tak od razu przerzuca ;:78 trochę się jedynie interesuje... fiołki się na mnie wypięły ;:64 mam coraz mniej dobrego słowa dla nich ale grudniki i skrętniki jeszcze jakoś się odwdzięczają
deal z Agusią zawarty na wiosnę
Ale Aga - ta Twoja szeflera to jakiś mutancik chyba co? alez ma liściory i jaka wielka dracena i w ogóle pod wielkim wrażeniem jestem tych Twoich wielkich
aaaa no i nie dość, że muszę pogratulować kwiatków na hoi to jeszcze i zachwyt jej listkami muszę wyrazić... takie puchate mechate