Oj ,już dawno tutaj mnie nie było .Serdecznie dziękuję za odwiedziny i tak wiele miłych słów pod adresem moich storczyków.
Adamie (Amator97) od pomysłu do realizacji droga jest dość daleka ale na pewno pokaże jeśli powiodą się i będą warte pokazania szerszemu forum.
Kasiu (Katarzynka575) pooglądałem troszkę filmików i uzyskałem sporo wiedzy na ten temat tylko muszę skompletować sobie palniki i spróbować na kilku kijach bambusowych .
Na filmach wyglądało to na dość łatwą czynność .
Porobimy ,zobaczymy?..
Kasiu (kasialb 1) - miło Cię gościć w szeregach odwiedzających ,dziękuję i zapraszam ponownie.
Celinko (trzynastka) bardzo dziękuję, a słonka rzeczywiście brakuje chyba wszystkim tego lata więc każdy chwyta je kiedy się tylko da i miło jest popatrzeć na żółty kolorek który choć troszkę je przypomina.
Agnieszko (nyskadu) , oj żebyś Ty wiedziała jak każdy kwiatek poprawia mi humor ,a tym bardziej tego koloru.
Ewo (ewarost) ja też nigdy bym nie przypuszczał że z takiej małej rośliny wypuści tak szybko kwiatuszek.
........ najwidoczniej prezencik od Justysi jest szczególny.
Justynko dziękuję
Arletko (arlet3) dziękuję
Justynko (justus27) , bardzo się cieszę że tak uważasz i jest mi bardzo miło z tego powodu.
Kwiatuszek dzisiaj się nieźle jeszcze trzyma i nie stracił wigoru.
Zdjęcie z dzisiaj specjalnie dla Ciebie ;
"Mały książe poznał róży kwiat"