U mnie dziś prawdziwe świeciło wreszcie.
Kolejny <storczykomaniak>
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolejny <storczykomaniak>
Piękne to Twoje słoneczko
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
U mnie słoneczko grzeje od wtorku...
Marku...jak dobrze, że dendrobium pojechało do Ciebie...przynajmniej jego fotki, co chwilkę mogę oglądać
Bardzo długo kwitnie ten kwiatuszek...myślałam, że góra tydzień się utrzyma...
Marku...jak dobrze, że dendrobium pojechało do Ciebie...przynajmniej jego fotki, co chwilkę mogę oglądać
Bardzo długo kwitnie ten kwiatuszek...myślałam, że góra tydzień się utrzyma...
- marwes

- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Oj ,już dawno tutaj mnie nie było .Serdecznie dziękuję za odwiedziny i tak wiele miłych słów pod adresem moich storczyków.
Adamie (Amator97) od pomysłu do realizacji droga jest dość daleka ale na pewno pokaże jeśli powiodą się i będą warte pokazania szerszemu forum.
Kasiu (Katarzynka575) pooglądałem troszkę filmików i uzyskałem sporo wiedzy na ten temat tylko muszę skompletować sobie palniki i spróbować na kilku kijach bambusowych .
Na filmach wyglądało to na dość łatwą czynność .
Porobimy ,zobaczymy?..
Kasiu (kasialb 1) - miło Cię gościć w szeregach odwiedzających ,dziękuję i zapraszam ponownie.
Celinko (trzynastka) bardzo dziękuję, a słonka rzeczywiście brakuje chyba wszystkim tego lata więc każdy chwyta je kiedy się tylko da i miło jest popatrzeć na żółty kolorek który choć troszkę je przypomina.
Agnieszko (nyskadu) , oj żebyś Ty wiedziała jak każdy kwiatek poprawia mi humor ,a tym bardziej tego koloru.
Ewo (ewarost) ja też nigdy bym nie przypuszczał że z takiej małej rośliny wypuści tak szybko kwiatuszek.
........ najwidoczniej prezencik od Justysi jest szczególny.
Justynko dziękuję
Arletko (arlet3) dziękuję
Justynko (justus27) , bardzo się cieszę że tak uważasz i jest mi bardzo miło z tego powodu.
Kwiatuszek dzisiaj się nieźle jeszcze trzyma i nie stracił wigoru.
Zdjęcie z dzisiaj specjalnie dla Ciebie ;
"Mały książe poznał róży kwiat"

Adamie (Amator97) od pomysłu do realizacji droga jest dość daleka ale na pewno pokaże jeśli powiodą się i będą warte pokazania szerszemu forum.
Kasiu (Katarzynka575) pooglądałem troszkę filmików i uzyskałem sporo wiedzy na ten temat tylko muszę skompletować sobie palniki i spróbować na kilku kijach bambusowych .
Na filmach wyglądało to na dość łatwą czynność .
Porobimy ,zobaczymy?..
Kasiu (kasialb 1) - miło Cię gościć w szeregach odwiedzających ,dziękuję i zapraszam ponownie.
Celinko (trzynastka) bardzo dziękuję, a słonka rzeczywiście brakuje chyba wszystkim tego lata więc każdy chwyta je kiedy się tylko da i miło jest popatrzeć na żółty kolorek który choć troszkę je przypomina.
Agnieszko (nyskadu) , oj żebyś Ty wiedziała jak każdy kwiatek poprawia mi humor ,a tym bardziej tego koloru.
Ewo (ewarost) ja też nigdy bym nie przypuszczał że z takiej małej rośliny wypuści tak szybko kwiatuszek.
........ najwidoczniej prezencik od Justysi jest szczególny.
Justynko dziękuję
Arletko (arlet3) dziękuję
Justynko (justus27) , bardzo się cieszę że tak uważasz i jest mi bardzo miło z tego powodu.
Kwiatuszek dzisiaj się nieźle jeszcze trzyma i nie stracił wigoru.
Zdjęcie z dzisiaj specjalnie dla Ciebie ;
"Mały książe poznał róży kwiat"

- victorys
- 200p

- Od: 11 lut 2011, o 20:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
he-he świetne porównanie, a tytuł zdjęcia w 100% trafiony 
Pozdrawiam, Wiktoria
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
-
Joane

- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marku piękny ten Twój książę.
Coś się zawstydził przy tej róży jak go tak olśniła swym blaskiem.
Pięknie oba wyglądają na tle tego intensywnego pomarańczu.
Coś się zawstydził przy tej róży jak go tak olśniła swym blaskiem.
Pięknie oba wyglądają na tle tego intensywnego pomarańczu.
A odnosząc się do Twoich zdjęć dzikich storczyków to ja bardzo chętnie bym je pooglądała, ale w tym roku w góry niestety nie pojadę ale może coś na Mazurach znajdę
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- marwes

Wiktorio, Asiu bardzo dziękuję
Julitko cieszę się że się podoba
bo wówczas mam wielką satysfakcję z moich poczynań.
Jeśli chodzi o storczyki w naturze to jest ich kilkanaście gatunków rosnących właśnie w tym regionie Polski a zwłaszcza Rospuda i jej rozlewiska są bardzo bogate w storczyki ,ale nie wiem czy już nie za późno na szukanie kwitnących jedyna szansa to spotkanie z torebkami nasiennymi ale to zadanie dla wytrawnych znawców tego gatunku.
Justynko dziękuję, dodam tylko że ta róża to jeden z wielu przedstawicieli róż chińskich o wdzięcznej nazwie ?Hawai?.
Julitko cieszę się że się podoba
Jeśli chodzi o storczyki w naturze to jest ich kilkanaście gatunków rosnących właśnie w tym regionie Polski a zwłaszcza Rospuda i jej rozlewiska są bardzo bogate w storczyki ,ale nie wiem czy już nie za późno na szukanie kwitnących jedyna szansa to spotkanie z torebkami nasiennymi ale to zadanie dla wytrawnych znawców tego gatunku.
Justynko dziękuję, dodam tylko że ta róża to jeden z wielu przedstawicieli róż chińskich o wdzięcznej nazwie ?Hawai?.
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Mareczku to czekam na próby wygięcia bambusa ,aż ciekawa jestem czy Ci się powiodą te próby i co z tego wyniknie .
A książe chyba onieśmielony ogromem róży
A książe chyba onieśmielony ogromem róży
- marwes

Kasiu , sam jestem ciekaw efektów co z tego wyjdzie , a mały Książe na pewno stracił rezon przy tak pięknej i tak dużej róży?. .nie wiem czy wytrzyma taki stres 
- marwes

- nyskadu

- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Bardzo ciekawa i piękna 
-
katarzynka575
- 1000p

Na prawdę
drugi raz ,no pozazdrościć tylko
Mareczku Ty pokaż swojemu księciu może stokrotkę to sobie poradzi z tym naporem piękna i ogromu
Mareczku Ty pokaż swojemu księciu może stokrotkę to sobie poradzi z tym naporem piękna i ogromu
- marwes

-
katarzynka575
- 1000p

Oj tak ,tak ,widać że czuje mięte przez rumianek i zagarnia całym swym ukwieconym ramieniem .To on może amant się zwie