Pozytywnie zakręcona
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pozytywnie zakręcona
Kurcze ja też doczekać się nie mogę kwitnienia sabotków .Wiesz Gosiu wczoraj doczytałam że King Artur woli cieplejsze temp. a mój Gracjan czyli ten z grzywką w kropki chłodniejsze oszaleć morza
więc Artur wrócił do domu przynajmniej teraz do póki pogoda się nie poprawi a Gracjan stoi dalej na balkonie .Luna(ma kwitnąć na zielono) od razu jak tylko wystawiłam ją na balkon to zmieniła kolor listków .Postała jeden dzień i wróciła do domu i kolor też jej wrócił .No każdego z osobna trzeba obserwować

no właśnie... Ja myślałam, ze nie moga być tak często podlewane.... ale miały takie zwiędłe listki... no i podlewam je co tydzień (czasem nawet krócej) i liście nabrały sztywności... ale jeżeli chodzi o mojego zielonego jest w reanimacji i obawiam się najgorszego... Oprócz zielonego to mam wszystkie mieszańce amerykańskie (są ciepłolubne?)
-
- 1000p
U mnie Luna się obudziła ze snu zimowego ,lepiej późno niż wcale, ma już nowego listka ,tylko żeby jej tak nie zostało
A Twój to ten którego usiłujesz zmusić do puszczenia korzonków ?

no tak ... na początku wypuscił rozetkę i stał bez ruchu.. potem w reanimacji zaczęła się rozwijac ale ciężko to widzę, bo korzonki kiepsko... 

- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kobietki, z sabotami to już tak jest jedne chłodoluby i wilgotnoluby, drugie wolą ciepełko i troszkę mniej być podlewane...
Moja, cala rodzinka sabotkowa stoi na zewnątrz. Ciekawe, czy będę mieć w tym sezonie, choć jednego, kwitnącego sabotka...na razie to marzenie niespełnione
Moja, cala rodzinka sabotkowa stoi na zewnątrz. Ciekawe, czy będę mieć w tym sezonie, choć jednego, kwitnącego sabotka...na razie to marzenie niespełnione

- gosiiiaczek
- 500p
- Od: 11 sty 2011, o 12:11
jak Ci kiedyś zginie Peloric i malowany to wiedz że to będę ja
a że mam blisko, to możesz się mnie gdzieś tam pod oknem spodziewać 

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=80675" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
Gosia zamykaj porządnie okna ,żeby koleżanka Gosia nie zarąbała Twoich piękności 

Bydgoszcz jes duża... mogę mieszkać na drugim końcu
a pod oknem możesz stać.... tylko mieszkam na 3 piętrze....
ale może jak dowiem się gdzie mieszka moja imienniczka to ja będe pod oknem wyczekiwała...

ale może jak dowiem się gdzie mieszka moja imienniczka to ja będe pod oknem wyczekiwała...

- gosiiiaczek
- 500p
- Od: 11 sty 2011, o 12:11
już ja znajdę sposób żeby znaleźć te Twoje piękności...a trzecie piętro to znowu nie tak wysoko...wiem bo sama na takim mieszkam 

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=80675" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze się okaże, że jesteśmy sąsiadkami... 

-
- 1000p
Halo .halo dziewczynki bo zaraz się pogubię która jest która

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30

Błonie to moje osiedle na którym się urodziłam
teraz przeprowadziłam się na drugi koniec Bydgoszczy do Fordonu ... 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
O no w sumie jak od mamy czasem jadę do siostry to też przez Fordon przejeżdżam. 

no widzisz jaki ten świat mały....
jak bysmy tak się wszystkie zebrały ... i ekipa taka wparowała do OBI....