Ostatnie zdjęcie kojarzy mi się nie z kwiatem, ale...z perlisto - różową oszałamiającą suknią balową. Może temu, że już niedługo rozpoczyna się okres karnawału.
Witam ..Krysiu ..Małgosiu ..Jolu dziękuję za odwiedziny...)
Cieszę się że wpadacie do mnie ....czas szybciej ucieka..a i fotki mam dla kogo wklejać;))))
Dzisiaj kolejny słoneczny mroźny dzień..ale zapowiadają ocieplenie...oj będzie się działo jak ta masa śniegu zacznie topnieć...aż strach pomyśleć..o tych co ze strachem patrzą na wodę która ich zalewa):
Na miły dzień...parę kolejnych wspomnień:)
Małgosiu są piękne,... Krysiu..umiesz mnie pocieszyć;)))Dziękuję...
U mnie po nocnym halnym wszystko oblodzone z rana...ale już słoneczko zaczyna świecić to może tą glazurę rozpuści bo szklanka wszędzie):Pogodnego dnia życzę:))
Reniu co ja mam napisać...zdjęcia jak zwykle rewelacyjne,kwiaty na nich też...pogoda u mnie podobna jak u Ciebie,bardziej jak na przedwiośniu niż w styczniu...mniemy nadzieje ze ta wiosna szybko do nas zawita...
Dorotko..fakt dzisiaj paskudna pogoda ...ale coś zaczyna kapać z dachu i robi się szaro choć śniegu jeszcze dość dużo jest): Maryla ..Dziękuję ...jeszcze wczoraj u nas była mroźna zima):