a na co aż tyle pojemników?

Iguś wiem, ale trzeba iść za tegorocznymi trendamiiga23 pisze:Mateuszu, a czemu chcesz malować???Zielone jest piękne!!!
Jak mi powie jak się robi takie piękne czyste zdjęcia.....to mu odpuszę....swatanieMateusz-zmieniłeś zdjęcie i znów się zaczęło ...swatanie Ile jeszcze masz oblicz do odkrycia ???
Dzięki JackuJacekP pisze:Mateusz, świetne ujęcia roślin
Grażynko ja robiłem bardzo dużo zdjęć z czego połowa się nie nadawała, w końcu aparat siadł i musiałem kupić coś innegograzynarosa22 pisze:Jak mi powie jak się robi takie piękne czyste zdjęcia.....to mu odpuszę....swatanieMateusz-zmieniłeś zdjęcie i znów się zaczęło ...swatanie Ile jeszcze masz oblicz do odkrycia ???![]()
A te donice superdziurki tylko-i sadzić można
Dięki Dawid Twój też jest fajny, bo lubię te kwiatydawidbanan pisze:Fajny, nowy avatarek
Jeszcze nie wiem ale się dowiem jakie kolory będą dominować.iga23 pisze:A jakie są tegoroczne trendy???
Taaaa - przypadkiem... bo uwierzę...Matemax pisze: Dzisiaj przypadkiem byłem w ogrodniczym, kupiłem dwie bulwy begonii i nasionka cyni![]()
Aguś witaj po przerwiepelagia72 pisze: Mati
Super cynia, szukam od dawna takiego koloru![]()
Znów nowy avatarek, Pierwszy był najlepszy
![]()
Zenku witam Cię, begonie już będę sadził, tak mi doradził zresztą pan sprzedawca, księżyca przybywa to i termin odpowiedniZENOBIUSZ pisze:Mateusz bardzo ładne begonie , kiedy będziesz je wysadzał ?
Halinkohal1959 pisze:Pięknie ubarwione te begonie,oby takie były,bo ja kupowałam niby 3 kolory ,a był tylko jeden,
obyś miał więcej szczęścia
Dawid jak to mówią przypadki chodzą po ludziach :P miałem trochę czasu na autobus więc i okazja się znalazłatengel27 pisze:Taaaa - przypadkiem... bo uwierzę...Matemax pisze: Dzisiaj przypadkiem byłem w ogrodniczym, kupiłem dwie bulwy begonii i nasionka cyni![]()
![]()
Ja też zawsze chodzę przypadkiem
A avatarek fajny. Powinieneś w wątku fotografii forumków wstawić wszystkie swoje fotki to kobiety przestaną narzekać![]()