Iza-belko 
cieszę się, że ta moja pysznogłówka taka bezproblemowa, a ja się tak o nią bałam, bo taka delikatna z wyglądu
Planuję dokupić jeszcze pysznogłówki w innych kolorach. Widziałam na Forum różowe i fioletowe.
Małgosiu 
ja też nie wiedziałam, że perukowce się przycina, ja początkująca ogrodniczka jestem
Mam dwa, już chyba z pięć lat i jeszcze nigdy nie przycinałam, co najwyżej, niechcący, gałęzie podczas prac ogrodowych wyłamałam, bo one strasznie delikatne są
Nooo, i musisz wiedzieć, że ja jakoś nie mam sumienia podcinać krzewy, ale w tym roku będę musiała to zmienić, bo busz się u mnie zrobił straszny

W czwartek pojadę na działeczkę i spróbuję podciąć moje perukowce nooo i wysiać do gruntu łubin ozdobny i groszek pachnący
Grażynko 
wszystkie bodziszki mam z gotowych sadzonek
Ja, wolę kupować gotowe sadzonki niż wysiewać, bo te wysiewy, to nie za bardzo mi wychodzą
W tamtym roku się o tym przekonałam, dlatego przyrzekłam sobie żadnych wysiewów domowych, nooo, ale w tym roku daje sobie szansę z wysiewami gruntowymi, co z tego wyjdzie zobaczymy
Kochani, mam pytanie, czy azalie doniczkowe z Biedronki i ciemiernik z NOMI mogłabym już w czwartek, jak pogoda pozwoli, wysadzić do ogrodu
Czy może lepiej wystawić doniczki na balkon, strona południowa
Muszę z tymi doniczkami coś zrobić, ponieważ dzisiaj mój kochany koteczek dobrał się do nich iii wylegując się na doniczkach podgryzał liście
Jak go nakryłam na gorącym uczynku, to był taki pokorniutki, że nie miałam sumienia nawet na niego nakrzyczeć
Miałam takie fajne miejsce na parapecie, za lodówką, od strony północnej, okno zawsze uchylone, żeby trzymać tak roślinki iii już nie mam