kogra pisze:Jak trza to tyż godom.
Bogusiu to zerknij na hebe bo też już chyba nawet w dwóch ogrodach czytałam ,że wymarzło.
To chyba jednak roślina nie na nasze klimaty.
No i byłam
Grażynko zobaczyć ,porobiłam fotki ,sama nie wiem co Tym myśleć ,jest jakieś zbrązowiałe

,nie wiem ,czy tak się zabarwia na zimę czy rzeczywiście nasz klimat mu szkodzi ,,,zobaczę co będzie wiosną
Alionuszka pisze:Bogusiu teraz się nie robi w ogródkach ...

,tylko patrzy i planuje

,gdzie co jeszcze posadzić...,ile jeszcze róż kupić ...i takie tam podobne bardzo ważne przemyślenia ...

Oj
Neluś ,jakie ja mam plany na wiosnę ,że aż głowa boli ,
sama się sobie dziwię że mi się jeszcze chce ,,ale od planów do wykonania ich daleka droga
Gabriela pisze:Bogusia już mo zaplanowane...narobi sie dziołcha na wiosna, oj narobi...
Ale Ona kocho robota, to nie bydzie tak źle...

Gabryśko skąd Ty to wszystko wiesz ,to znaczy że jo lubia robota ,,,
wręcz przeciwnie nie lubia i musza ją skopać
No a planach to jest prowda, nie ma jak mieć dobro przyjaciółka ,
której można to i owo powiedzieć
JAKUCH pisze:Boguśka nie strasz z tym hebe . Jo mojego ani nie odkrywom i czekom z tym na prawdziwo wiosna . Nie chca się psuc nerwów,a teraz i tak jest mrozik . Miłego balowanio
Jadzinko kochano jo nie strasza zaro go pokoża bydzie coś z niego to się byda cieszyć ,bo dostałam go w prezenie i trocha by mi było go szkoda jak by nie przetrzymoł zimy ,Też go nie okryłam
No ja
Ania to mo racjo ,,bydzie nowe miejsce ,,,ale ja i tak mam jeszcze duuuużo miejsca
Oceńcie sami ,czy coś będzie z niego