Jeżeli chodzi o trawy to wypadły mi 4 miskanty, jedna rozplenica, chociaż... jak wypuściła jedno źdźbło to powinnam ją zaliczyć do żywych? Raczej tak.
Oprócz traw wylecialy mi inne rośliny.
Ale powiem Ci, że nie rwę z tego powodu włosów na głowie, pogodziłam się z roślinnymi stratami.
Te roślinne straty jak się chce to zawsze można uzupełnić lub nie... natomiast inne nie.
Pozdrawiam
U Moniki - cz. 1, cz. 2 Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
Witaj Moniko,
Ja podejmuję próbę nawiązania z Tobą kontaktu w innej kwestii. W sierpniu 2009 r. pisałaś, że masz clematis barszczolistny o jasnych niebieskich kwiatkach obłędnie pachnący. Miałam taki wiele lat temu i z uporem maniaka szukam tej odmiany - czy to jest może New Love ? Czy istniej możliwość kupienia od Ciebie sadzonki ? Mam Cassandrę, ale zapach bardzo subtelny. Nie poruszam się po forum zbyt sprawnie, nie potrafię zamieścić zdjęcia kwitnącej u mnie roślinki i będę zobowiązana za odpowiedź na iwobariwo@gmail.com.
Pozdrawiam,
Iwona_B.
Marku jakie to wszystko duże od czasu jak byłam u Ciebie wszystko tak pięknie porosło.Mi coś rośliny giną a po tej zimie zrobiło pusto i ja straciłam chęci.Pozdrawiam pospacerowałam po Twoich włościach i wróciły chęci do działania.
Jestem początkująca na tym forum, ale tak się złożyło, że spośród tylu tematów i wątków trafiłam właśnie do Twojego ogrodu
Obejrzałam również Twoje filmy z ogrodów (super!). Jestem zachwycona, jaki ładny ogród stworzyłeś w cztery lata!
Pozdrawiam serdecznie
--- edycja ---
Marku, co porabiasz obecnie? Bo widzę, że dawno tu nie zaglądałeś?