Aniu Hipek naprawdę spory, ja już zaczęłam swoje zasuszać. Dolne liście już poodpadały a Sandenvillia rośnie w oczach.
Trzykrocie fajniutkie i trzymam kciuki za ukorzenienie nowości
Piękna Canna...
Paulo ja też już hibcie przestałam podlewać....a jeśli chodzi o sandenvillię to rośnie jak szalona tylko szkoda że nie ma zamiaru zakwitnąć Kciuki się przydadzą i mam nadzieję że już niedługo cissusy puszczą korzonki bo strasznie mi się podobają a to moje kolejne chciejstwo plus trzykrotki :lol::lol:
Aniu fajna begonka,miałem kiedyś taką.Jest łatwa w uprawie i obficie kwitnie.Cissusy od Edytki niech się wszystkie przyjmą i ładnie rosną.Kanna ładnie zakwitła.U mnie jeszcze nie kwitną .Dziś dopiero zakwitły mi lilie..
Mirku uspokoiłeś mnie tym że ta begonia jest łatwa w uprawie.....u mnie jak na razie tylko jedna zakwitła z wielu jakie mam a lilie już dawno przekwitły.....o to u Ciebie pewnie już niedługo kanna zakwitnie i będą dłużej cieszyć Twoje oczka
Ja lilie sadziłem w tym samym czasie co i mamcia,u niej już dawno przekwitły a u mnie dopiero kwitną..Co do kanny to nie wiem czy mi tu zakwitnie..w zeszłym roku o tej porze miałem pąka a w tym roku nie ma widoków na to ..liści tylko narosło.
Kasiu a ja właśnie wróciłam od Ciebie i powiem Ci że canny mnie zauroczyły a moja taka lichutka w porównaniu do Twoich Dziękuję w imieniu nowości i begoni :lol::lol: