Jadziu witaj, przybyłem do Waszego pięknego i położonego w przecudnym miejscu ogrodu. Wiedząc wcześniej z kąt pochodzi Wasz ogród, szedłem do niego z radością bo kocham Mazury choć byłem tam tylko trzy razy w życiu, ale pobyt wspominam bardzo miło. Nie będę kłamał że dobrze przyjrzałem się ogrodowi, ogromna ilość materiału ale z przyjemnością będę do niego wracał bo warto. Szczególnie zwróciłem uwagę na kamienne alejki, dodają ogrodowi wiele uroku, są dekoracyjne i mają klimat jak ze zdjęć które pokazywałaś z Chorwacji czy Albanii. Widziałem piękne róże i wiele innych kwiatów,malwy na tle ściany budynku, warzywnik o którym wielu z nas mogłoby tylko pomarzyć, widziałem przede wszystkim Jadzię która nie kryje swego wizerunku, przewspaniałe grono zwierząt, zdjęcie psów i kotów śpiących wspólnie na kanapie rewelacyjne, wszystko co do tej pory udało mi się zobaczyć bardzo mi się podoba. Zauważyłem że masz bardzo dużo przyjaciół na forum, to miłe bo przecież ono do tego służy żeby się poznawać i wymieniać poglądy. Gratuluję ogrodu, to piękne miejsce, godne zazdroszczenia, wymaga pewnie wiele pracy tego zazdroszczę mniej, życzę aby dalej się tak wspaniale rozwijał
Pozdrawiam Tomek