Kolorowy ogród Geni -Cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Geniu :D to i ja muszę sprawdzić swoje ciemierniki , może któryś zakwitł po raz drugi jak Twój :lol: .
Liliowce bajeczne :roll: .
Geniu zajrzyj na pw
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cześć Geniu, zajrzyj na Pw, a potem do mnie ;)
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Gieniu przez zajebiaszcze liliowce. A lilia wodna po prosstu rewelka. Ja też mam białą ale nie zdążyłem zrobić jej fotki. Jak wyjeżdżałem do Sopotu to wyłaził dopiero pąk z wody, a jak wróciłem to już przekwitł. Ale może puści jeszcze jeden to wtedy wkleję.
x-d-a

Post »

Witaj Geniu, wszystkie liliowce są przepiękne, ale najbardziej podobają mi się te z falbankami...
Ty masz młode te liliowce, czy już rozrośnięte kępy? Bo pięknie też wyglądają duże grupy tych kwiatów :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Marcinku ,może się jednak ubierz ,jeszcze zmarzniesz i choroba gotowa ha,ha,ha.

Marcin lilia na pewno będzie miała więcej kwiatów moja miała już chyba 6 dziś ostatnie 2 kwitną , może po przerwie też będzie jeszcze kwitła .
Za to moja druga ani jednego kwiatka ,a ma być żółta .
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dala pisze:Witaj Geniu, wszystkie liliowce są przepiękne, ale najbardziej podobają mi się te z falbankami...
Ty masz młode te liliowce, czy już rozrośnięte kępy? Bo pięknie też wyglądają duże grupy tych kwiatów :lol:
Dalu wszystkie większe kępki mam od ponad 10 lat . No oczywiście były by ogromne tylko co roku je dzieliłam teraz chcę poczekać aż mi się dobrze rozrosną .
Nowe maja tylko po jednym pędzie .
Ale nie które mam z tych starych odmian podwójnie więc jeszcze czasem mogę kogoś poratować .
Genia
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Geniu kolekcja liliowców piękna, jak Ty sobie radzisz z rozmieszczeniem tylu róznych okazów w swoim niewielkim ogrodzie.
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ZENOBIUSZ pisze:Geniu kolekcja liliowców piękna, jak Ty sobie radzisz z rozmieszczeniem tylu róznych okazów w swoim niewielkim ogrodzie.
Zenku jakoś sobie jak do tej pory radzę ,trzeba przyznać że już z kilku pięknych kwiatów musiałam zrezygnować ,ale jak mówią goście z forum którzy odwiedzili mój ogród że muszą patrzyć gdzie się stawia nogi bo można chodzić po kwiatach .,ale to oczywiście żart .
Genia
Awatar użytkownika
Mama Ani
1000p
1000p
Od: 17 cze 2009, o 14:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gieniu liliowce piekne ja mam tylko 5 odmian ale w tym roku nastawiam się na kupno wiecej juz odkładam mamony ;:12
Pozdrawiam Stasia Stasi ogród
Aktualny wątek
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Gieniu cudne kwiaty i super sfotografowane ;:109

Gieniu i ja jestem w szoku że ciemierniki zakwitły ponownie :roll: ja u siebie zauważyłam że ponowił kwitnienie floks szydlasty :lol:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Wzruszające lilie wodne. Gieniu - nie tylko u Ciebie "zdziwaczał' ciemiernik, okaz, który mi przysłałaś (posadzony u Bei) ma ogromny pąk!
Awatar użytkownika
mateola
200p
200p
Od: 20 kwie 2008, o 12:47

Post »

Pięknie, Geniu!
Wyobrażam sobie, jak codziennie (albo i kilka razy dziennie) robisz obchód w swoim ogrodzie, podpatrując, co kwitnie, co trzeba przyciąć, skubnąć, wyprostować...
Ja jeszcze przez jakiś czas będę musiała dojechać sobie do swojego ogródka.
Pozdrawiam - Małgosia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Geniu :) Jak zwykle pięknie u Ciebie :) Super kolekcja liliowców, chociaż dzisiaj najbardziej zachwyciły mnie lilie wodne.
Miłego dnia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aska pisze:Wzruszające lilie wodne. Gieniu - nie tylko u Ciebie "zdziwaczał' ciemiernik, okaz, który mi przysłałaś (posadzony u Bei) ma ogromny pąk!
Asiu bo to w końcu ode mnie nie i żadne zdziwaczał chce umilać swoimi kwiatkami nam też lato ha,ha,ha
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mama Ani pisze:Gieniu liliowce piekne ja mam tylko 5 odmian ale w tym roku nastawiam się na kupno wiecej już odkładam mamony ;:12
Warto Stasiu one są na prawdę piękne i jak się już rozrosną to długo można cieszyć się ich kwiatami . No ale trzeba troszkę kasy na nie mieć .

Jolu neteola,Monika witaj jak zwykle miłe komentarze dzięki

Najbardziej mnie w kurza bo przez 3 dni dopieszczałam ogród wczoraj właśnie skończyłam i wyglądało jak w bajce a tu przyszedł wczoraj wieczorem silny deszcze i wszystko ubite i paskudnie to wygląda jak przed moja ciężką pracą.
Na prawdę ręce opadają .
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”