Liliowce bajeczne

Geniu zajrzyj na pw
Dalu wszystkie większe kępki mam od ponad 10 lat . No oczywiście były by ogromne tylko co roku je dzieliłam teraz chcę poczekać aż mi się dobrze rozrosną .dala pisze:Witaj Geniu, wszystkie liliowce są przepiękne, ale najbardziej podobają mi się te z falbankami...
Ty masz młode te liliowce, czy już rozrośnięte kępy? Bo pięknie też wyglądają duże grupy tych kwiatów
Zenku jakoś sobie jak do tej pory radzę ,trzeba przyznać że już z kilku pięknych kwiatów musiałam zrezygnować ,ale jak mówią goście z forum którzy odwiedzili mój ogród że muszą patrzyć gdzie się stawia nogi bo można chodzić po kwiatach .,ale to oczywiście żart .ZENOBIUSZ pisze:Geniu kolekcja liliowców piękna, jak Ty sobie radzisz z rozmieszczeniem tylu róznych okazów w swoim niewielkim ogrodzie.
Warto Stasiu one są na prawdę piękne i jak się już rozrosną to długo można cieszyć się ich kwiatami . No ale trzeba troszkę kasy na nie mieć .Mama Ani pisze:Gieniu liliowce piekne ja mam tylko 5 odmian ale w tym roku nastawiam się na kupno wiecej już odkładam mamony ;:12