Aż prosi się o podpis.
Zaloty

liska pisze:Oj Chopin cudny!
Mój po zimie dochodzi do siebie... pęd zielony ale liści brak![]()
Ciągle mam nadzieję...
Eluś, mam nadzieję że Ci się dobrze spało...Elizabetka pisze:Gabrysiu spacer wieczorny u Ciebie miałam przedni.
Piękne róże, ostróżki no i oczywiście u Ciebiekwitnie liliowiec a u mnie dopiero w pąkach
.
Jutro ma nie padać to sobie posiedzimy na dworze.
Madziu, nigdy bym na to nie wpadła...Karolcia pisze:Gabi,jakie piękne to zdjęcie![]()
Aż prosi się o podpis.
Zaloty
korzo_m pisze:Gabrysiu jestem pod wrażeniem tak pięknie obsadziłaś oczko, a wokół liście chyba hołtunii ( przepraszam jeżeli przekręciłam nazwę), bardzo mi się ich kolorystyka podoba, ale moje po jednej z zim zginęły.
Jolu, i wzajemnie...jollla500 pisze:Gabrysiu tak lubię do Ciebie zaglądaćmiłego dzionka życzę
Bernadetko, pisałam już wyżej, że u mnie rośnie bez problemu...Miiriam pisze:Gabrysiu - houtuynia ( nie wiem jak to sie pisze , wybacz) .. rosnie ci tak pięknie ???
Ja w poprzednim roku kupiłam 3 sadzonki.. a w tym 1 na razie rosnie ta tegoroczna tylko ... Tak bardzo chciałabym mieć tę roślinkę .. a ona nie chce ...![]()
![]()
![]()
Czy dbasz o nią jakoś szczególnie .. w jakim miejscu jest posadzona ?
Miiriam pisze:No to co jej u mnie nie pasuje ?????
Popatrz jaka to niesprawiedliwość .. jedni nie wiedzą o robic z nadwyżkami .. inni ciągle kupują sadzonki, dbają , obiecują .. i nic ..
Ale w końcu znajdę dla niej odpowiednie miejsce - bo naprawdę mi zależy![]()
Zuziu, ta kalla kwitnie mi co roku, ale inne kolory raczej niechętnie.zuzia55 pisze:Calla cudo,a houtunia u mnie tez zginęła po zimie,ale nie rezygnuje z niej i dokupiłam następną.Kiedy ja się takiej doczekam?
Kurcze Dorotko... sama nie wiem jaka mogła być przyczyna...korzo_m pisze:Bardzo cieszyłabym się gdyby w końcu zaaklimatyzowała się w moim ogródku, nie wiem dlaczego mi nie przezimowała.
Aniu, to nie wrzos... to bodziszek cuchnący...an-ka pisze:Gabi -piękne zdjęcia,też mnie zauroczył kolor wrzosu-T=tytuł Zaloty jak najbardziej stosowny.(ma Madzia wyobrażnię!)
Piszesz ,że żylistek kojarzy Ci się z dentystą,to ja nie patrzę już w jego stronę.