Grazka_j mój ogród. cz.1
Witam. Wpadłam do domu bo nazbierało się trochę spraw i trzeba je pozałatwiac. Pogoda nieciekawa, zresztą wszędzie ale w końcu rośliny odżyły przynajmniej u mnie, bo przez cały maj nie było deszczu. Zrobiłam trochę zdjęc więc je pokażę.
tara cieszę się, że wpadłaś do mnie. Nie przejmuj się nic na to nie poradzisz! Następnym razem przygotuj wcześniej obiad i sama zostań na działce. Nie wiem czy masz tam gdzie penocowac? Ja bym tak zrobiła?
Romcia dzięki za miłe słowa a co u Ciebie, bo nie jestem w temacie. Na razie jestem krótko w domu, więc do wszystkich nie mogę zajrzec z braku czasu. Cieszę się, że mogę obcowac z przyrodą na codzień i wtedy łatwiej dopilnowac ogród.
Teraz kilka fotek z mojej działki.

bez, dereń, który sama rozmnożyłam i azalia posadzona jesienią.

pierwiosnek, jakiś czosnek(nie znam nazwy), orliki które urosły w poziomkach.
tara cieszę się, że wpadłaś do mnie. Nie przejmuj się nic na to nie poradzisz! Następnym razem przygotuj wcześniej obiad i sama zostań na działce. Nie wiem czy masz tam gdzie penocowac? Ja bym tak zrobiła?
Romcia dzięki za miłe słowa a co u Ciebie, bo nie jestem w temacie. Na razie jestem krótko w domu, więc do wszystkich nie mogę zajrzec z braku czasu. Cieszę się, że mogę obcowac z przyrodą na codzień i wtedy łatwiej dopilnowac ogród.
Teraz kilka fotek z mojej działki.

bez, dereń, który sama rozmnożyłam i azalia posadzona jesienią.

pierwiosnek, jakiś czosnek(nie znam nazwy), orliki które urosły w poziomkach.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
kolejne zdjęcia:

krzewuszka która kwitnie najwcześniej i pierwiosnki (w tym roku są mniej okazale).

no, niestety nie mogę więcej zdjęc wkleic, bo fotosik się zbuntował i się nie otwiera! Muszę się nauczyc korzystac z Imageshack.us. Może później będzie dostępny?

krzewuszka która kwitnie najwcześniej i pierwiosnki (w tym roku są mniej okazale).

no, niestety nie mogę więcej zdjęc wkleic, bo fotosik się zbuntował i się nie otwiera! Muszę się nauczyc korzystac z Imageshack.us. Może później będzie dostępny?
grazka_j - moje wątki
grazka_j - moje wątki
grazka_j - moje wątki
Jakuch Witam Cię gorąco. Kochana dobrze rozpoznałaś krzewuszkę o pstrych liściach. To mój jesienny nabytek. Jest nieduża a już bardzo obficie kwitnie. Cieszę się bardzo, bo jak urośnie to naprawdę będzie co podziwiac. Mnie też wzięło na pstrokate liście i rozmnożyłam np. derenie: jeden o biało zielonych liściach, drugi żółto zielonych liściach.

a na ostatnim zdjęciu jaśmin ale o liściach żółtych. Jeszcze nie kwitł.

a na ostatnim zdjęciu jaśmin ale o liściach żółtych. Jeszcze nie kwitł.
grazka_j - moje wątki
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko a kiedy można rozmnażać derenie ja kupiłam wiosną trzy krzewuszki po wsadzeniu
wszystkie klapły jedna odbija ale te dwie nieżywe stoją nie wiem czy jeszcze coś z nich będzie
co może być słychać
też się miotam między domem a działką i na wszystko brak czasu ale tak będzie do zimy też bym się przeniosła na lato ale jeszcze trochę pracuję i nie mogę teraz jadę we wtorek siądę na tarasie z kawką i posłucham rechotu żab

wszystkie klapły jedna odbija ale te dwie nieżywe stoją nie wiem czy jeszcze coś z nich będzie
co może być słychać

- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko. dawno Cię nie było. Piękne roslinki pokazujesz. Ale Ci zazdroszczę tego tarasu na jeziorem, komarów już mniej
. Piękny dyptam. Muszę go gdzieś upolować. Bardzo mi się podoba

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki