Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. te róże są z tych grudniowych patyków ????
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane dziewczyny i chłopaki.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa oraz przepraszam za brak odzewu z mojej strony. Dopiero dziś mogę na chwilkę popisać do was.
Co do róż to sama była zdziwiona, że jest tam pączek. Rosną na typ południowym parapecie od początku. Sa wsadzone do małych doniczek, które stoją zanurzone w wodzie w pojemniku.I tak sobie rosną. Nic z nimi nie robiłam.
Inne, które pocięłam z urodzin-poczerniały i padły.
Inne jeszcze pojedyńcze listki wypuściły, wyniosłam na działkę si wykopałam z doniczki-korzonki miały 3cm.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziękuje za troskę.
Mam mniej czasu i stąd czasami na forum mnie nie ma. Jakby cos sie wydarzyło to do razu bym pisała do Was.
Pozdrowienia ode mnie i Darka dla wszystkich forumnków.
:P
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa oraz przepraszam za brak odzewu z mojej strony. Dopiero dziś mogę na chwilkę popisać do was.
Co do róż to sama była zdziwiona, że jest tam pączek. Rosną na typ południowym parapecie od początku. Sa wsadzone do małych doniczek, które stoją zanurzone w wodzie w pojemniku.I tak sobie rosną. Nic z nimi nie robiłam.
Inne, które pocięłam z urodzin-poczerniały i padły.
Inne jeszcze pojedyńcze listki wypuściły, wyniosłam na działkę si wykopałam z doniczki-korzonki miały 3cm.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziękuje za troskę.
Mam mniej czasu i stąd czasami na forum mnie nie ma. Jakby cos sie wydarzyło to do razu bym pisała do Was.
Pozdrowienia ode mnie i Darka dla wszystkich forumnków.
:P