Ogródek brunetki...cz.1
Dalo już mi trochę przeszedł ten podły nastrój , ale ja im tego nie odpuszcze....
Jeśli chodzi o pogode to naprawdę piekną wiosne dzisiaj mieliśmy....
Olu nie odpuszcze im , za te pieniądze mogę sobie coś naprawde fajnego kupić
Marcinie wielkie Dzięki , też tak muszę spróbować z petuniami....
Alu Anabella pięknie mi sie ukorzeniła włożyłam do pojemniczka z ziemia i stoja sobie na parapecie , wypuściły piękne zielone listki, jutro pokaże fotke
Cynthio bedę walczyć......A Ty miałaś problem w Benexie ??
ja często od nich kupuje i jestem zawsze zadowolona......Ostatnio nie mieli roślinki którą zamówiłam to kobitka dzwoniła , ładnie poprosiła czy mogłabym w to miejsce cos innego wybrać oczywiscie za sporo większą kwote i jeszcze gratisy dotałam. Dla mnie to bardzo pożądna firma.....
Jeśli chodzi o pogode to naprawdę piekną wiosne dzisiaj mieliśmy....
Olu nie odpuszcze im , za te pieniądze mogę sobie coś naprawde fajnego kupić
Marcinie wielkie Dzięki , też tak muszę spróbować z petuniami....
Alu Anabella pięknie mi sie ukorzeniła włożyłam do pojemniczka z ziemia i stoja sobie na parapecie , wypuściły piękne zielone listki, jutro pokaże fotke
Cynthio bedę walczyć......A Ty miałaś problem w Benexie ??
ja często od nich kupuje i jestem zawsze zadowolona......Ostatnio nie mieli roślinki którą zamówiłam to kobitka dzwoniła , ładnie poprosiła czy mogłabym w to miejsce cos innego wybrać oczywiscie za sporo większą kwote i jeszcze gratisy dotałam. Dla mnie to bardzo pożądna firma.....
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
RENATKO ,roślinki które ci przysłali ,to obraz nędzy i rozpaczy .Reklamój .Na pewno zwrócą ci kasę . Negatywnych opinii nie mają ,bo może mają zaznaczone ,że negatywów nie przyjmują .Trafiłam na allegro na taką osobę ,ale nie odważyłam się tam zamawiać ,bo to chyba troszkę dziwne ,żeby zastrzec sobie,że się negatywów nie przyjmuje .Solidny dostawca nie powinien się tego obawiać .
Roślinki na pocieszenie -cudniaste.
Roślinki na pocieszenie -cudniaste.