Anolkowe roślinki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wygląda wszystko baaardzo apetycznie. M kocha szarlotkę, więc się skusił. Placuszki zrobię mu jutro, na razie zjadł oczyma Twoje Agusiu. Bardzo ładnie Wam podziękował
A ja jakoś dziś miałam ochotę tylko na zupkę i herbatkę. I bardzo dobrze, trzeba chudnąć :P 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mówię sobie zajrzę by sprawdzić co u Anolki słychać a tu ZNOWU O JEDZENIU.
UCIEKAM BO ZNOWU NA COŚ CHĘCI NABIORĘ

UCIEKAM BO ZNOWU NA COŚ CHĘCI NABIORĘ
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
O herbatkę zieloną- bardzo chętnie. Podobno świetnie wpływa na organizm. Dodaje sił i oczyszcza organizm. Zawiera przeciwutleniacze.
- kati-1976
Oj to nie spiesz się, bo zanim ja dobiegnę do ciebie to trochę czasu upłynie
.
Ale może przy okazji spalę to co dziś w siebie wrzuciłam.

Ale może przy okazji spalę to co dziś w siebie wrzuciłam.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- anoli
Chciałam Wam pokazać, że moja monsterka opiera się zimie, ale port usb mi się zbuntował. W miejscu, gdzie na roślince odwieszam kabelek pojawił się zaczątek nowego pędu. Widać natura w połączeniu z komputerem też może zdziałać coś dobrego.
- anoli
Dziś rano przywitał mnie śnieżek, nie pierwszy co prawda, bo jednej nocki trochę pruszyło, ale jednak. Nieubałganie nadeszła zima. Pierwszy raz wyszłam na balkon w kurtce, niestety nie wyrobiłam się na czas z pracami tam, odkładałam i odkładałam i mam za swoje. Rojniczków nie okryłam - myślicie, że przetrwają na przyszły rok? Teraz zestawiłam je na pod ścianę, a że zapomniałam kupić agrowłukniny, okryłam, je starymi poduszkami - moga tak na razie stać? Cz powinnam opatulić całą skrzynkę? Rojniczki nie są głęboko zakorzenione. Stoją w miejscu z 2 stron osłoniętym od wiatru. Niestety zestawiając je zobaczyłam, że jakieś ptaszysko wydziobało część, nawet keramzyt pokradło
Muszę jeszcze uprzątnąć pomdory, właśnie zebrałam ostatnie koktajlowe. Tak w tym roku wszystko jakoś dziwnie u mnie rosło. Surfinie zaczeły kiełkować w ostatnim miesiącu, ledwie zakwitły a tu zima. Czeka mnie jeszcze troszkę spóźnionej roboty. Mam tylko nadzieję, że rojniczki wytrwają, bo to forumkowe prezenty.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ilonko, ja też przegapiłam nadejście zimy, a to wszystko przez te moje remonty, na nic nie miałam czasu. Udało mi się w ostatniej chwili zabezpieczyć kilka donic z pelargoniami, na rozsady na przyszły rok a i tak robiłam to po ciemku przy padającym gradzie, bo miał być spory mróz w nocy
Okazało się i tak, że schowałam tylko 2 kolory, a pozostałe i wszystkie pełne zwisające przepadły- ależ jestem wściekła