Nowy ogród Jacka
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, gdybyś miała ochotę na wilczomlecze, to daj znać
Zanko, już sobie zapisałem wilczomlecze dla Ciebie
Witaj Monia
To jesteś szczęściara, bo mi wilczomlecz słodki się nie przyjął i szukam go ponownie. Ja go dość późno sadziłem (chyba w październiku) i podejrzewam, że zmarzł
A to jedno z tych dziwadeł, które przywiozłem z Ameryki i chyba jest wilczomleczem:

Zanko, już sobie zapisałem wilczomlecze dla Ciebie

Witaj Monia

A to jedno z tych dziwadeł, które przywiozłem z Ameryki i chyba jest wilczomleczem:

- JacekP
Dzięki Aniu
Nareszcie po dwóch latach przestanę go nazywać "patyczak"
To będę Monia próbował jeszcze raz z tym wilczomleczem słodkim, jak mi się go uda znaleźć
Nigdzie nie znalazłem zdjęcia wilczomlecza, który przywędrował do mnie z Turcji. Jest cały czerwony z zielonymi smugami i ma wyprostowane łodygi tak jak groszkowy, tyle że liście zaokrąglone. Muszę mu strzelić fotkę, jak będę u Rodziców, a potem sobie pobrać szczepkę

To będę Monia próbował jeszcze raz z tym wilczomleczem słodkim, jak mi się go uda znaleźć

Nigdzie nie znalazłem zdjęcia wilczomlecza, który przywędrował do mnie z Turcji. Jest cały czerwony z zielonymi smugami i ma wyprostowane łodygi tak jak groszkowy, tyle że liście zaokrąglone. Muszę mu strzelić fotkę, jak będę u Rodziców, a potem sobie pobrać szczepkę

- JacekP
Witam drogie Panie
Halinko, przyznaję się, że mam tylko pięć wilczomleczów w tym dwa w doniczkach. To nie tak znowu dużo.... Może na zdjęciach wydaje się więcej, bo one mają różne oblicza no i ogólnie są ładne. Polecam Ci je
Danusiu, już sobie zapisuję: "wilczomlecze dla KDanusi"
Na pewno będą sosnka i groszkowy (zobaczę co z mirtowatym)
Ido, hosty moje młode albo świeżo po podziale (do nowego ogrodu). Jak będę miał nadwyżki, to będę pamiętał o Tobie
A za malinki, truskawki dziękuję
Mam swoich nadmiar i pójdą na kompost 

Halinko, przyznaję się, że mam tylko pięć wilczomleczów w tym dwa w doniczkach. To nie tak znowu dużo.... Może na zdjęciach wydaje się więcej, bo one mają różne oblicza no i ogólnie są ładne. Polecam Ci je

Danusiu, już sobie zapisuję: "wilczomlecze dla KDanusi"

Ido, hosty moje młode albo świeżo po podziale (do nowego ogrodu). Jak będę miał nadwyżki, to będę pamiętał o Tobie