Nie może, a jest
Ten albinos to dokładnie Euphorbia lactea "White Ghost" - miałam, ale trudna w utrzymaniu. Zawsze zachodziłam w głowę, jak to to rośnie na własnym korzeniu. Cudo! Wygląda jak polane jakimś lukrem, cudowna roślina, ale... bardzo trudna
Super jest ta Euphorbia milii Variegata, cudowny zakup. Zawsze masz jakieś rarytasy.
Pati masz tak dużo kwiatów, czy wiesz może jaka to odmiana filodendrona? Chciałabym wiedzieć co mam.
Jestem z rewizytą, chociaż przyznam, że często podglądam co u Ciebie za cudeńka. Pokazujesz nam śliczne doniczkowe rośliny, często jest tak, że się je widzi pierwszy raz. Szkoda, że do Łodzi mam tak daleko, byłam tylko raz, a chętnie pojechałabym ponownie. Fajnie, że pokazujesz tak piękne miejsce
Pozdrawiam
Kochani dziękuję,że zaglądacie- ja ostatnio zapracowana byłam aby wam kwiatuszki wyłać, ale już się odrobiłam troszkę i teraz ściągam pomału różne różności .
Dojechała pierwsza partia begonii:
rajach
amphioxus left - trochę pogubiły listków po drodze, ale nadrobią to z czasem;)
thelmae
dotarły również filodendrony - świeczniki w formie kwietników będa stały na parapecie
Jakie kolorowe i ciekawe begonie:) muszę poczytać i dowiedzieć się więcej o nich. Te świeczniki zamiast kwietnikow to szklane? Bardzo pomysłowe, u mnie zaraz by się "samo" potluklo
Henryku- dokładnie tez tak myślę;). Ale muszę poobserwować je co lubią, a czego nie;).
dalisbea oczywiście,że szklane- kupilam 4 szt ale jak dowiozłam to pomimo owinięcia grubo folią to 1 szt pękła:(. Ale cóż dokupi się 1 szt ;).one dużo miejsca na parapecie oszczędzają.
Witam Podglądam z wielką przyjemnością takie ciekawości, Przepiękne begonie podziwiam je za ciekawie wybarwione liście. Oczywiście z wielką przyjemnością będę tu zaglądać , podziwiać i cieszyć oczy .