Witaj Jolu.
Jak zwykle pokazujesz piękności, a tym razem cieszę się podwójnie bo u mnie też takie maczki kwitną.......no może niewiele,bo po wczorajszej burzy sporo ucierpiały.
Pozdrawiam serdecznie.
Jolusiu - no - moja róża jest podobna. To może być Papageno.
A krwawniki miałam wielkie zanim zakwitły. Więc jak Twoje już kwitną na "niższym poziomie" to jest szansa, że nie będą aż tak wybujałe.
Maki są prześliczne, te pełne to w szczególności!
MARYSIU ,niestety tak to bywa z mixami . KATI , maki rzeczywiście są urocze ,tylko trzeba nad nimi panować . MAŁGOSIU ,wszystkie lilie są piękne ,ale widzę ,że u mnie ,w tym sezonie, niektóre słabo kwitną .Martagony tak słabo kwitły ,że nawet nie zdążyłam ich sfocić .
Ja mam maki takie zwykłe polne. I strasznie ich nie lubię, bo się rozłażą rozłogami. Nie mogę ich wytępić
Czy te są bezpieczne?
Są piękne, szczególnie te fiolety
Jakbyś miała na sprzedaż to daj znać
GOSIU ,te maki same się pojawiły i co roku się rozsiewają .Wyrywam nadmiar.Nie są rozłogowe .Rozmnażają się przez samosiew .Samemu też można wysiać .Co roku zbieram mnóstwo nasion .Zapraszam po nasiona jesienią ,lub wczesną wiosną.
Witaj Jolu
Piękne lilie i liliowce. Masz kolorowy ogród co cieszy oczy.
A u mnie część lilii w tym roku nie zakwitła, zaszkodziły im późne przymrozki. Urosły, ale bez kwiatków.
Dlatego fajnie, ze mogę pooglądać u Ciebie