Witaj Tereniu jak pięknie i kolorowo u Ciebie ,ślicznie ,a te szafirki w kolo drzewa pieknie wyglądają mają krótkie listki moje mają długie .
Ściskam Cie mocno
U mnie jeszcze drzewa nie kwitną jedynie morela, ale ona ma pojedyncze kwiatki. U Ciebie ślicznie to wygląda!
O i to Twoje śliczne kółeczko szafirkowe
Pozdrawiam serdecznie
Niebieskie słupki ogrodzeniowe z żółciutką forsycją - super kompozycja
Piękny klombik z szafirkami , ja swoim obcinam listki , już i tak są brzydkie a i kwiatki bardziej widać
Tereniu masz piekną wiosnę. Ja od Ciebie odgapiłam te szafirki wkoło drzewa i przy nich posadziłam żółte narcyze wygląda podobnie jak Twoje słupki ogrodzenia z forsycją czyli pięknie Miłego dnia i
Alu ja też mam szafirki z długimi listkami - ale te z krótkimi są fajniejsze . Przy okazji Ci podeślę Marysiu kółeczko szafirkowe coraz bardziej się rozkręca Popatrz na ziarnopłon na nowej działce jest inny
Dziękuję z wzajemnościom Iga dzięki Moniko cieszę się że Ci się podoba Ja mam szafirki z długimi i krótkimi liśćmi i te z krótkimi są ładniejsze Alu Eliza Dziękuje bardzo się cieszę że coś Ci wpadło w oko i od gapiłaś Beatko
Tak , tak na pewno będę zbierać nasionka
Witaj Tereniu,prawdziwa wiosna u Ciebie,tak dużo kwitnień ,drzewa owocowe też zaczynają swoje koncerty,są cudne jak kwitną ,przyroda szybko budzi się do życia bo czas tak pędzi i zaraz będzie jesień a my dalej nie będziemy odrobione przynajmniej ja ,pozdrawiam i buziaczki
Witaj Tereniu!
Ja mam taki ziarnopłon jak ten na pierwszym zdjęciu
U mnie zanosi się na deszcz a co będzie zobaczymy? pachnie deszczem
Idzie weekend to pewnie przyroda będzie chciała niektórym pokrzyżować plany
Dobrego dnia
Witaj Martusiu co Ty opowiadasz o jesieni - ja jeszcze się dobrze nie obudziłam z zimowego snu
A obrobić to chyba nigdy się nie obrobię jakoś działam na zwolnionych obrotach
Dziękuję i też serdecznie pozdrawiam Marysiu ale Ci dobrze - ja też chcę deszczyku niech pada nawet całą sobotę
Zapuszkuję ten inny ziarnopłon
Bardzo dziękuję i wzajemnie Karolinko Ty masz łąki stokrotek a ja ziarnopłonu Stokrotki już sadzę pomalutku w trawniku
Nareszcie ciepło , jeszcze deszcz by się przydał do szczęścia
Tereniu,ale cudna ta jaszczureczka , u mnie też co rok były, ale jak dotąd nie widziałam żadnej, może dlatego, że sąsiadka ma bardzo łownego kota ( to kot syberyjski ,zagryza wszystko co się rusza), boję się , żeby nie wypłoszył jeża innych zwierzaczków.
Witaj Teresko .Gdzieś się zgubiłam,ale teraz już jestem.
Piękną wiosenkę masz-cudne ciemierniki,i szafirki-moje ulubione z dzieciństwa -mówiliśmy na nie zapałki.Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Tereniu z deszczu nici był upał, słońce, ale pod wieczór trochę się ochłodziło i dało się coś robić. Ja swój ziarnopłon pokazałam dzisiaj taki Ty też masz
No to niech nam podleje i miłego weekendu
Jaka śliczna jaszczurka, jak broszka