Kochani już pomału się odrabiam z zaległościami. Część roślin już przywieziona od Rodziców, gdzie spędzały urlop:).
Pawle, Ewuniu -nie kupiłam ani jednej rośliny. Jedyną rośliną, którą przywiozłam to milin- 2 gałązki dostałam w prezencie i spróbuję z nim na balkonie w przyszłym roku. Ja w Grecji nastawiam się bardziej na zakupy odzieży, torebek, wyrobów skórzanych niż roślin
Czosnek na drzewie prawdziwy-sprawdziłam namacalnie:D.
izary -Iza bazar w Katerini jest od lat ale nie w tej części nadmorskiej się znajduje.
mniodkowa kochana cały czas w mej branży pracuję

. Granatów i Kiwi o tej porze roku byś jeszcze nie pojadła. Kiwi zbiera się pod koniec października dopiero, pomimo że wyglądają jakby już dojrzałe były. Granaty też jeszcze muszą chwilkę podrosnąć.
Jasiu już jestem i bywać będę częściej, gorzej będzie za 2-3 tygodnie , bo szykuje mi się parę wyjazdów po odbiór nagród w pracy
Zobaczcie hoja kerrii mojej mamy 3 lata temu jej ją podarowałam i stała jak zaklęta. Miała byc już wyrzucona, ale postanowiła rosnąć
Nowa figurka dołączyła do kolekcji - macie pomysł jaki kwiat dać do tej doniczki?