Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziula może ją masz , poczekaj aż zakwitną . U mnie nie wszystkie odmiany już rozwinęły pączki .
Boguniu niektóre odmiany pięknie pachną . Ale ja nawet nie mam kiedy się nimi nacieszyć , bo mam za dużo pracy . Wieczorkiem jestem padnięta jak flak i śpię jak mops .
Aneciu cieszę się bardzo , że już zaczynają Ci kwitnąć różyczki . Zapodaj więcej zdjęć , bo nawet nie wiem jakie masz . Może częściej się odezwiesz , bo smutno bez Ciebie.
Boguniu niektóre odmiany pięknie pachną . Ale ja nawet nie mam kiedy się nimi nacieszyć , bo mam za dużo pracy . Wieczorkiem jestem padnięta jak flak i śpię jak mops .
Aneciu cieszę się bardzo , że już zaczynają Ci kwitnąć różyczki . Zapodaj więcej zdjęć , bo nawet nie wiem jakie masz . Może częściej się odezwiesz , bo smutno bez Ciebie.
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Anulko kupiłam ją w tym roku wczesną wiosną i wsadziłam do donicy , żeby puściła listki .Stała dosyć długo też z dwoma listkami . Jak wykopałam tulipany , to z 10 dni temu wsadziłam ją do ziemi i o dziwo zaraz wypuściła ten kwiat .Spróbuj zrobić tak jak ja , wysadż z donicy i wsadż do ziemi , może do zakwitnięcia potrzebna jej wolność .
Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia
Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziorku Danusia ma ich jeszcze trochę , jak będę miała Ci jak podesłać , to masz jak w banku .Moja trytoma też ma pąki , nawet jukka choć ma drugi rok też ma piękny basior . Kupiłam sobie nowo wyhodowany klon kolorowy i kalinę o jasnych listkach .Pewnie i Tobie też by przypadły do gustu , bo są niesamowite i urocze na wizji . Dziś mi zakwitły następne odmiany róż , ale Jędruś mówi , że za dużo róż mamy na zdjęciach i już mi nie wyśle .
Spis wątków
Spis wątków
- konto-puste001
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 10:44
Uff przeczytalam caly Twoj watek Zosiu. Troszke to trwalo ale warto bylo
Ogromna radosc mi sprawilas ,ze moglam tu byc i ogladac te cuda w Twoim (Waszym) ogrodzie
Te kwiaty, ozoby ogrodu zrobione przez SP Brata , tulipanowy bukiet...ahhh mozna by tu siedziec calymi dniami i podziwiac. Ciesze sie ze zwiedzilam Wasz ogrod!
Pozdrawiam i zycze duuuzo zrowka!

Pozdrawiam i zycze duuuzo zrowka!
- andriu53
- 1000p
Madziuńka ale one jeszcze nie kwitną , już masz zarezerwowaną jedną , bo rozmowy na ten temat były przeprowadzone właśnie dziś .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Wiolu cieszę się , że podoba Ci się u nas . Mam wiele pomysłów , ale na razie brakuje mi czasu na ich realizację , bo jeszcze pracuję zawodowo . Zostaje mi tylko trochę popołudnia na pracę w ogrodzie . Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy na spacerek.
Pozdrawiamy Cię serdecznie i ucałuj od nas swoją córeczkę .
Pozdrawiamy Cię serdecznie i ucałuj od nas swoją córeczkę .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziu ja mam o trzech pędach . Jutro pojadę i Ci wezmę do siebie .
Spis wątków
Spis wątków
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Spędziłam u Was Zosiu i Jędrku bardzo miłe popołudnie.
Wcześniej też bywałam ale dopiero teraz przeszłam cały Wasz ogródek wzdłuż i wszerz.
Przepięknie....cudownie i napatrzeć się nie mogłam.
Przepiękne rabatki okolone trójkątnymi kamulcami porządkują ogródek a same rabatki toż to poezja...te łany kolorowych tulipanów.....kolorowe bratki wokół brabanta /chyba/....no i cała pozostała kolorowość.
Masa pracy ale jaki efekt....do pozazdroszczenia.
Bardzo mi się też podoba Wasz kominek, od którego roznosi się z pewnością miłe ciepełko w chłodniejsze wieczory.
Z pewnością będę do Was wracać ...niechby tylko czasu było więcej.
Bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę zdrówka.

Wcześniej też bywałam ale dopiero teraz przeszłam cały Wasz ogródek wzdłuż i wszerz.
Przepięknie....cudownie i napatrzeć się nie mogłam.

Przepiękne rabatki okolone trójkątnymi kamulcami porządkują ogródek a same rabatki toż to poezja...te łany kolorowych tulipanów.....kolorowe bratki wokół brabanta /chyba/....no i cała pozostała kolorowość.
Masa pracy ale jaki efekt....do pozazdroszczenia.
Bardzo mi się też podoba Wasz kominek, od którego roznosi się z pewnością miłe ciepełko w chłodniejsze wieczory.
Z pewnością będę do Was wracać ...niechby tylko czasu było więcej.
Bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę zdrówka.