Aneczko hortensja Kyushu nie jest tak dekoracyjna jak np Pinky Winky za to ma bardzo sztywne łodygi tym samym nie pokłada się, poza tym jest bardzo wysoka i wygląda jak krzew. Polecam Aniu, kupuj
Aluniu deszczu jak nie było tak nie ma

wczoraj trochę podlałam bo już nie mogłam patrzeć na te biedne rośliny. Dwie tawułki zaschły na wiór...szkoda gadać, z resztą zobacz sama.
Martuniu dziękuję Ci kochana i buziaczki Dla Ciebie
Aniu ja tez kupiłam go z przeceny, na obrazku wyglądał bardzo ładnie ale w tej chwili nie zachwyca mnie ginie wśród roślin. W zimniejszych rejonach trzeba go wykopać i ja też go wykopie lepiej dmuchać na zimne.
Iwonko ochłodziło się i u mnie ale deszczu brak

popatrz sama jak wyglądają rośliny
Wandziu nasiona pysznogłówki dostałam od koleżanki z forum ale w zeszłym roku na jesieni widziałam ją w ofercie Legutki.
Alicjo uwielbiam jednoroczne za długie kwitnienie i na pewno w przyszłym roku też ich u mnie nie zabraknie.
Tajeczko wczoraj podlewałam bo niestety deszczu nie widać

nawet w prognozach pogody na 16 dni też nie przewidują. Pysznogłówka jest piękna będę zbierać nasiona i jak byś była chętna to niema sprawy
To na dowód, że nie jest tak słodko jak to pokazuje na wcześniejszych obrazkach. Wybrałam te mniej
drastyczne zdjęcia bo np. tawułki, floksy już mają suche liście i łodygi
a na pocieszenie uplotłam sobie wianek

[url=
http://www.fotosik.pl][img]