Będzie kolorowo, tylko oby się chociaż udały te co już wzeszły
A teraz te co na działeczce kwitną
Miłego weekendu Wam wszystkim życzę, ja niestety w pracy, no cóż, pracować trzeba choć wolała bym na działeczce poszaleć sobie z roślinkami
Cudna magnolia Widziałam wczoraj w okolicy ogromną, kwitnącą na biało i prawie padłam z zachwytu Moja przeżyła zimę, ale niestety nie umiem stwierdzić, czy ma pączki kwiatowe czy tylko liściowe.. Na końcówkach gałązek pączki ma takie "mysie" i większe, niże te w głębi pędów, myślisz, że jest nadzieja na kwiaty tej wiosny? Oj, jakbym chciała
Widzę Iwonko piękne kwiaty magnolii ,moja też zaczyna kwitnienie,zresztą wszystkie krzewy ,drzewa mają nabrzmiałe pąki ,już niedługo będzie zieloniutko dookoła,miłej pracy ,ja też pracuję w weekend
Iwonko ale zaszalałaś z siewami. Będzie co pikowac i sadzić. Piękna wiosna do Ciebie zawitała, magnolia cudna. Moja która do tej pory mi nie kwitała ma jeden pączek i mam nadzieję że w końcu zobaczę jaki ma kolorek A jak tam Twoje oczko wodne ?
Iwonko Twoja magnolia tak ,ładnie kwitnie a moja chyba dostanie eksmisje jest już spory krzak a kwiatów jeszcze nie widziałam i pewnie w tym roku znów nie zakwitnie.