Martuś, trzymam kciuki obowiązkowo
Ewunia, już niewiele kwitnie, ale
Pilgrim na pniu szaleje i
Jude the Obscure wciąż ma kwiaty, tyle widziałam z latarką
Jagi, bez Was nie ma już nawet jednego dnia

Zaglądałam cały czas, nawet z leżaczka z pucharkiem sangrii w dłoni

ps. na paczuszkę czekam z utęsknieniem
Ewa
Majeczko, dziękuję za info, jutro szykuję dołek dla doktorka
Pat, w Portugalii róże kwitną cały sezon

Ale zmienność naszych pór roku kryje tyle niespodzianek i uroku, że chyba jednak bym się nie zamieniła
Jule, jesteśmy! Było miło, ale się skończyło

Do następnego razu
Marzenko, pogodę mieliśy przepiękną, wręcz wymarzoną! M nawet pływał w oceanie i twierdził, że temperatura wody cieplejsza niż w najgorętsze lato nad Bałtykiem
Danuś, dziękuję, bateryjki naładowane! ps. czy cudeńko, które da mnie tworzysz gotowe do wysyłki?
Iza, witaj! Jak miło, że wpadłaś
Bardzo się cieszę, że zechciałaś poświęcić czas na lekturę wątku i ta pozytywnie odbierasz zmiany w przedogródku, to bezcenny komplement! Mam nadzieję, że cisy będą ładnie rosły i już jestem ciekawa efektu w przyszłym roku...Koreanki są z drugiej strony, ponad metr od siatki. Za nimi jeszcze pęcherznice, nad którymi się zastanawiam...chodzą za mną miskanty w tym miejscu, ale poczekam...mam całą zimę na przemyślenia.
Psiankę kupuję co roku w maju, traktuję ją jako jednoroczną i zachwyca mnie niezmiennie od maja do teraz! Wciąż wygląda fantastycznie, polecam! Może jako ozdoba do donicy w Białym Ogrodzie?
Byliny kupowałam w necie, ale to był ostatni raz. Jarzmianki były jedynym udanym zakupem, faktycznie pięknie się rozrosły, a kupiłam tylko kilkanaście sztuk ze względu na wysoką cenę. Będę się skupiać na lokalnych szkółkach i giełdzie ogrodniczej, mamy ją w pobliżu. Przycięłam je po pierwszym kwitnieniu, ale tylko niektóre - dzięki temu od czerwca do listopada miałam nowe kwiaty. To urocza bylina, polecam!
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za odwiedziny, a zaproszenie do mnie masz zawsze otwarte
Margo, może następnym razem wybierzesz się z nim? Pomoc techniczna się przyda na trasie
Majka, Magorzatko, Oluniu, Dumbledore, Aguś, Madziula, Marzenka -