Ale ja pedagog, nie lekarz i ja wiem a oni nie.
Moje studia 10 razy mniej kosztują niż medycyna - dokładnie czesne 10 razy ...gdyby było taniej poszłabym na medycyne
Jak się przeprowadziłam 3 lata temu miałam spory kawałek do przychodni - nie chorowałam, więc mi nie zalezało. Na początku roku przeniosłam całą rodzine do przychodni koło domu...porażka. Tylko jeden lekarz powazny, ale nie da się do niego dostać. Ludzie stoja od 6 rano w kolejce.Muszę w weekend podejść do szpitala. Mam problem jak się schyle, oblewam się potem, mokre włosy i cała głowa i serce mi kołata.
Aniu sprawdzić trzeba serducho , ciśnienie ,tarczycę...zdrówka życzę... Różo jak mały ...mój siostrzeniec 3latka też na to choruje...trzeba pilnować żeby nie doziębił się...
Aniu to koniecznie idź do tego szpitala to nie żarty z sercem Misiu mały już bryka czyli jest lepiej na szczęście nie dostał bąbli na rękach i stopach ale jeszcze na tułowiu ma drobną wysypkę czyli dalej siedzi w domu nie chce ale musi zdrowie najważniejsze
Najstarszy już w czystolandi dojechali szczęśliwie juz zwiedzili miasto i byli na kebabie
leczą Aniu-podczytywałam w necie,ale podobnie jak ospę.Zależy od nasilenia objawów.
Antybiotyk w sumie podaje sie bardziej zapobiegawczo p/komplikacjom.Podobnie jak przy grypie...
Idź do kardiologa ,do szpitala skoro do lekarza trudno sie dostać.
Twoje zdrowie,Twój interes-nikt inny i Ciebie nie zadba tak jak sama możesz/powinnaś
Rozpisałam się u Justynki o moich dolegliwosciach. Dla mnie to szok, bo tyle czasu było OK, a tu jak chwyciło, to nie wiem z której strony sie za siebie brać. Wczoraj ususzyłam natkę z pietruszki, lubie na chlebku z masełkiem.