Moja działka i róże-danutab cz5
Re: Moja działka i róże-danutab cz5
Danusiu od 4 lipca mamy wczasy nad morzem.Najlepiej jeszcze w czerwcu .U mnie po deszczu bardzo dużo kwiatów opadlo,poza tym wycinam ten busz bo przejść nie można.
Twoja Vilchenblau cudowna ale to przecież taka właśnie róża-zdrowa,expansywna i piękna.
Pozdrawiam.
Twoja Vilchenblau cudowna ale to przecież taka właśnie róża-zdrowa,expansywna i piękna.
Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Potworkowa Veilchenblau ,ale cudna .Danusiu u Ciebie mnóstwo miejsca na takiego potwora .Wróciłaś do domu to teraz trzeba zakasać rękawy ,bo ogródek przez ten czas nie spał
Jednak zdrowie ważniejsze
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danuś mam nadzieje ,że komunikacja nie zawiedzie i się pokażesz...koniecznie...,w końcu dawno się nie widziałyśmy ,trzeba to nadrobić...Vilchenblau,to potwór ,ale jaki cudny...gdy ma się gdzie piąć ,to bezproblemowy,...u gagawi na żywo podziwiałam...Nie widać ,abyś ogród zaniedbała...róże kwitną ,chwastów nie widać ,jest dobrze... 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Danusiu pokazuj nie ukrywaj tak wspaniałych widoków, bo będę 

-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Po wizycie u Ciebie przybyło mi trochę różź. Widzę, że jednak muszę wybrać jakąś o pojedynczych kwiatach. Są naprawdę efektowne.
Aniu jeszcze się dogadamy jak wrócisz z urlopu.
Jadziu wróciłam i masz rację że wypadało by zakasać ręce i do pracy. Jednak pogoda w ty roku nie dopisuje i ciągle mam zaległości a i zdrowie w tym roku mi nie najlepsze. Rośliny jednak dają sobie radę, a prac ogrodowe muszą poczekać.
Nelu bardzo bym chciała się z Wami spotkać i zobaczyć twój nowy ogród, tak mam w planie ale czas pokaże. Chwastów nie widać bo kto robi zdjęcia chwastom
ale uwierz jest ich sporo w tym roku.
Maju tylko nie płacz, wstawię coś zdjęć tylko ich obrobię
Aniu /akl62/miło mi że zajrzałaś chociaż do wątku. Bardzo mnie cieszy że wizyta u mnie przyczyniła się do zakupu kilku róż, a pustą koniecznie powinnaś zakupić, niektóre są naprawdę śliczne. Pochwal się jakie to pięknisie u Ciebie zamieszkały. Przy okazji, co zrobiłaś ze swoim wątkiem
Jadziu wróciłam i masz rację że wypadało by zakasać ręce i do pracy. Jednak pogoda w ty roku nie dopisuje i ciągle mam zaległości a i zdrowie w tym roku mi nie najlepsze. Rośliny jednak dają sobie radę, a prac ogrodowe muszą poczekać.
Nelu bardzo bym chciała się z Wami spotkać i zobaczyć twój nowy ogród, tak mam w planie ale czas pokaże. Chwastów nie widać bo kto robi zdjęcia chwastom

Maju tylko nie płacz, wstawię coś zdjęć tylko ich obrobię

Aniu /akl62/miło mi że zajrzałaś chociaż do wątku. Bardzo mnie cieszy że wizyta u mnie przyczyniła się do zakupu kilku róż, a pustą koniecznie powinnaś zakupić, niektóre są naprawdę śliczne. Pochwal się jakie to pięknisie u Ciebie zamieszkały. Przy okazji, co zrobiłaś ze swoim wątkiem

Danusiu witaj.Popatrz u mnie na Celebrating-zwracam jej honor
Gdy pogoda bezdeszczowa ona pięknieje,pachnie leciutko i ma piękny kolorek.Kawiat 10cm.
Mam nadzieję ,że się dogadamy co do daty spotkania.Plany trzeba realizować.
Na ostatnim zdjęciu ta jasno-rózowa piękność jak ma na imię.

Mam nadzieję ,że się dogadamy co do daty spotkania.Plany trzeba realizować.
Na ostatnim zdjęciu ta jasno-rózowa piękność jak ma na imię.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu wybacz ale miałam wirusa w komputerze i dopiero dzisiaj go odebrałam. Oczywiście że się dogadamy co do mojego przyjazdu. Ja też jestem zdania że plany warto realizować, ale życie czasem nam płata figla
Co do róży na ostatnim zdjęciu to są tam dwie jasno różowe. Bonica po prawej i Rosenfee obie na pniu.

Co do róży na ostatnim zdjęciu to są tam dwie jasno różowe. Bonica po prawej i Rosenfee obie na pniu.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danuśka biedny komp, na wszelki wypadek daj mu aspirynkę hahaha niech nie będzie taki podatny ogród trzeba pokazywać
Widok Twojej działki to wprost miód na moje serducho uwielbiam takie "pietrowce", podobnie ma nasza Hall1959/Halinka, masz cudeńka. Podziwiam donice ja naprawde nie mam do nich szczęścia nie umiem w czas podac tyle wody ile trzeba.
Mozesz pokazać szpaler Twoich Budlei?

Widok Twojej działki to wprost miód na moje serducho uwielbiam takie "pietrowce", podobnie ma nasza Hall1959/Halinka, masz cudeńka. Podziwiam donice ja naprawde nie mam do nich szczęścia nie umiem w czas podac tyle wody ile trzeba.
Mozesz pokazać szpaler Twoich Budlei?
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Powojnik Sieboldi
Danusiu, piękny i widzę, że bez problemu przezimował. Mój padł, mimo pilnowania, podlewania i trzymania w pokoju 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Też musiałam wymienić komputer, bo ze starości zwariował .Cudne otoczenie i pamiętam jak chodziłam boso po tych schodkach . Cudne to miejsce przy tarasie http://images67.fotosik.pl/1013/c804f03b54a858ad.jpg . Aniu gdyby tak na kompa zadziałała Aspiryna byłoby fajnie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Skoro się zadomowiły to teraz będzie już tylko lepiej.
I jeśli przez przypadek ich nie przekopiesz
to na pewno w przyszłym sezonie będzie ich więcej. 
I jeśli przez przypadek ich nie przekopiesz

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
No Danusiu wreszcie przebudziłaś się ze snu zimowego.
Może wrzucisz kilka zdjęć z poprzedniego sezonu? Bo musisz przyznać, że poskąpiłaś nam swych widoczków i to bardzo.
Mam nadzieję, że zdrówko dobrze.

Może wrzucisz kilka zdjęć z poprzedniego sezonu? Bo musisz przyznać, że poskąpiłaś nam swych widoczków i to bardzo.
Mam nadzieję, że zdrówko dobrze.