Dzień dobry wszystkim

... pięknie dziś - lazur na niebie, mocne słońce i całkiem przyjemna temperatura. Żyć nie umierać!
Przed pracą wdepnęłam do OBI - mają ciekawą ofertę donic zewnętrznych, a co dla mnie istotne, całkiem fajne grafitowe kule (alternatywne do granitowych, pasujące do moich donic frontowych, nie wspominając o znaczącej róznicy w cenie).
Justynko, tak, miałam bardzo pracowitą sobotę, co do dziś czuję w mięśniach, które budzą się wraz z wiosną ;-) Sarunię pomiziam

Miłego dnia!
Marzenko, ja także witam po weekendzie... ogród wymaga jeszcze wielu, wielu zabiegów, ale wstępny porządek jest. Teraz tylko czekać na prawdziwą wiosnę
Aga, ach, mieć dziś wolny dzień - możnaby tyle zdziałać! Tu wiatr ustał i zrobiło się bardzo przyjemnie... oby prognozy mrozów się nie sprawdziły! Aguś, z pracami ogrodniczymi proponuję jeszcze czekać (mówię o cięciu, wertykulacji, nawożeniu) - pogoda na razie niepewna, więc szkoda ryzykować uszczerbki w roślinach. Jeśli będzie wciąż słonecznie i ciepło, to wykonam oprysk Promanalem, którego wczoraj nie dało się zrobić. Miłego tygodnia!
CDN...