Dorotko, e tam, twardzielka, toć jestem przecie

Zaraz wstawię trochę zdjęć przywołujących wiosnę... mam nadzieję, że chwilowa małomówność minie bezpowrotnie

Dziękuję Ci za troskę, moja droga!
Bożenko, jak miło zobaczyć Twoją sympatyczną buzię

Koniecznie otwieraj niedługo podwoje wątku! Pochwal się, co zamówiłaś z bylinek? U nas też piękne słońce wstało i rozświetla całą okolicę lotniska - jest cudnie! Miłego dnia
Dario, oj z tym spadkiem formy na przedwiośniu to czasem sobie poradzić nie można, w takie dołki się wpada

Na szczęście dziś słonecznie, to i dobry nastrój wraca
Gosiu, i ja się cieszę że poniedziałek już przebrzmiał - nie lubię tego dnia tygodnia, no nie lubię i już. Powrót po urlopie do szarej rzeczywistości musiał być bolesny, ale zobacz - jutro już będzie z górki do weekendu

Co konkretnie zamówiłaś z traw? Ja w tej chwili nic już przez internet nie kupuję - muszę mieć trochę przyjemności z zakupów na żywo
Robaczku, clematisów jeszcze nie zamówiłam, może dziś

Możesz mi polecić jakieś konkretne odmiany? Na pewno na pierwszym miejscu listy jest
Purpurea Plena Elegans...
Małgosiu, witam serdecznie
Marysiu, poniedziałek miałam wyjątkowo podły... muszę się zająć robotą w ogrodzie, żeby przegonić na stałe jakieś pracowo-życiowe problemy, które nękają moją głowisię od czasu do czasu. Może czas na jakieś zmiany? kto wie. Nic to, dziś jest zdecydowanie dobry dzień
Ewcia, u mnie też spadały wieczorem wielkie płaty śniegu z deszczem - dziś na szczęście nie ma po nich śladu, jedynie ślisko było rano na bocznych drogach...
CDN...