Aniu już wszyscy u mnie w domu się śmieją, żeby ubrać choinkę w wydmuszki
Jasiu nie tylko wielkanocnik. Może i inne też pośpieszą się z kwitnieniem i akurat na święta będzie kolorowo
Justynko jak na wielkanocnik, to mój też krótko kwitnie. 2 dni i kwiatek mówi papa

jednak na nastepny dzień zaszczyca innymi kwiatami

teraz znów mi coś zakwitło, ale zapomniałem nazwy

a i teraz za ciemno na zdjęcia. Jutro postaram się jakieś zdjęcia pstryknąć
Aniu odkąd go mam, to zawsze przed świętami kwitł. Tym razem udało mu się zakwitnąć na święta

a nawet razem z grudnikami potrafi nieraz zakwitnąć w lato

tak, co roku kwitnie, chyba że go się ciągle przestawia, to wtedy się obraża i nie kwitnie
Bogusiu mój jest trochę pokaźnym "krzaczyskiem" więc jeden kwiat nie wyglądał by zbyt ciekawie, dlatego ma wiele kwiatów
Dziękuję bardzo już jestem prawie całkiem zdrowy, tylko ten przeklęty kaszel i katar został

już lecę zobaczyć co u Ciebie ciekawego
Marzenko dziękuje bardzo

pochwal się grudnikiem na FO, to bardziej doświadczeni powiedzą Ci dokładnie co to jest. Mi dopiero Kasia powiedziała, że mam wielkanocnika

moje grudniki i wielkanocnik do najmłodszych nie należą, więc co roku, nawet 2 razy rocznie zaszczycają mnie kwiatami
Ja również pozdrawiam z mroźnych i przekopanych Janowiczek
Niestety w tym roku czeka mnie odtwarzanie kolekcji ziół. Wczoraj, gdy przechadzałem się po ogrodzie zastał mnie straszny widok

cała rabata z ziołami wieloletnimi została rozkopana i jak na razie mam tylko 2 nowo nabyte zioła na pocieszenie "oregano i estragon" i teraz jest problem skąd wziąć resztę